Stilling: helse > hud >

blæreproblemer i barna

   Blæreproblemer blant barn er vanlige. Det finnes tre typer beslektede problemer: Dagtid inkontinens, nighttime inkontinens og urinveisinfeksjoner. Barn blir ofte flau av disse problemene og prøver å dekke dem opp. Blæreproblemer kan også være et tegn på andre tilstander

Årsaker

dagtid og nattestid inkontinens også kjent som enurese hos barn er vanligvis knyttet til økende og bad vaner. På den annen side, kunne urinveisinfeksjoner være forårsaket når barn unngå bad turer. De holder sin urin og ikke klarer å tømme blæren helt. Den gode nyheten er at barns blæreproblemer vanligvis forsvinne innen de blir voksne.

Dagtid urininkontinens

Dagtid inkontinens forekommer hos jenter enn gutter. Det oppstår vanligvis på grunn av badet vaner. Barn tisse oftere enn voksne gjør. Noen barn kan forsøke å undertrykke vannlating ved hjelp av atferd som å hoppe rundt og krysse bena. Hvis du er klar over den underliggende årsaken til ditt barns inkontinens, kan en dagbok på bad vaner være nyttig å identifisere utløse. Oppmuntrende hyppige bad turane kan hjelpe også.

Nighttime urininkontinens

Nighttime inkontinens forekommer hos gutter. The National Kidney Foundation sier: "5-7 millioner barn i USA alderen seks og over våt sine senger om natten. " Mens noen ganger, kan sengevæting være et tegn på en psykologisk tilstand som stress og angst, kan nattlig inkontinens oppstå fordi det er vanskelig å vekke et barn opp i søvne. Det kunne også være på grunn av den lille størrelsen på et barns blære. For å redusere sengetid tisse, unngå å gi barn væsker innen en time etter leggetid. Det vil også bidra til å vekke barnet opp gjennom hele natten (hver andre eller tredje time) og eskortere dem til badet.

Urinveisinfeksjon

De barn som praksisen bad unngåelse vaner som å holde deres urin er mer sannsynlighet for å utvikle urinveisinfeksjoner. For å unngå dette, er det viktig å sørge for at barnet urinates ofte og tømmer blæren hans. Holding urin i blæren fremmer veksten av bakterier. Tegn å se etter er uvanlige lukter urin, skyet urin, klager over smerter rundt magen og hyppigere vannlating. Som ved behandling av inkontinens, oppmuntrende hyppig tømming av blæren kan redusere risikoen for urinveisinfeksjoner hos barn.

Hensyn

Barn med diabetes har større sannsynlighet for å utvikle inkontinens. Forstoppelse kan også være en årsak til både inkontinens-og urinveisinfeksjoner. Nighttime inkontinens kan også være et tegn på søvnapné.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------