Stilling: helse > hud >

graviditet hodepine

   I løpet av svangerskapet, blir en kvinne kroppen mer følsom og delikat på grunn av energi og næringsstoffer som blir brukt til å gi næring til de ufødte barnet. Kvinner trenger ofte mer søvn, hyppige sunn snacks, og mye væske, men på grunn av virksomheten til livet, de ofte glemmer eller forsømmelse disse viktige behovene. Resultatet kan bli like stort eller lite som arbeider med en hodepine, som ikke hyggelig i det hele

Typer

Hodepine kan variere fra milde til sterke smerter. Noen kvinner opplever migrene for første gang under svangerskapet. Ofte hodepine er forårsaket av tretthet eller spenning. Kvinner som prøver å kutte ned på koffein tidlig i svangerskapet kan få fryktelig hodepine.

Tiltak

Ta vare på deg selv ved å prøve noen hjemme rettsmidler før dukker en Tylenol. Slapp med føttene opp i 15 minutter. Ha litt vann eller te. Legg deg ned i et mørkt rom med en kald øye maske eller våt vaske klut over øynene dine. Spis en sunn snack.

Medisin

Ikke gå tungt på narkotika. Noen medisiner kan være skadelig for det ufødte barnet. Prøv noen av de ovennevnte virkemidler første, hvis ingenting fungerer, snakk med legen din. Spør legen din for en liste av over-the-counter smertestillende midler som er trygt å ta under graviditet. Selv om legen sier at de er trygge, prøv å bruke dem med måte.

Forebygging

Alltid holde hydratiserte og aldri gå for lenge uten å spise, Noen gravide kvinner trenger å spise litt noe hver time. Hvis du får sult hodepine, prøver å spise snacks av protein med karbohydrat hver time eller to. Hvis du pleier å få koffein hodepine, ikke hopp over den morgenen kaffe. En til to kopper kaffe er greit når du er gravid, sier parentsconnect. com, et nettsted med faglig råd om graviditet, bare ikke drikke åtte kopper. Prøv å få kaffe på omtrent samme tid hver morgen. Hvis du venter for langt for å få din første kopp kaffe, kan det kaste kroppen av og gi deg hodepine.

Advarsler

Hvis du opplever hevelse, en plutselig vektøkning på ca 5 kg. eller mer, tåkete syn med hodepine, ringe legen din -. dette kan være et symptom på svangerskapsforgiftning
Denne artikkelen er på ingen måte profesjonelle medisinske råd, bør du alltid sjekke med legen din før du eksperimenterer med hjem rettsmidler på gravide kroppen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------