Stilling: helse > hud >

hvordan tørr hud forårsaker rynker?

  

Du trenger:
kuldepakning eller is i en klut dekket ziploc bag
. vann.
myk pute.

Hvorfor Få mennesker gjør rynker?

Noen mennesker alder på en mer akselererende tempo enn andre. Det er mange ting som kan bidra til den aldrende prosessen som røyking, soling, dårlig kosthold og konstant dehydrering. Men, genetikk er utenfor vår kontroll når det gjelder aldring. Noen mennesker vil aldres raskere eller langsommere enn andre, avhengig av deres genetiske sminke.
Mange av oss er opptatt av rynker fordi vi ønsker å se ungdommelig så lenge som mulig. Samfunnet har en tung innflytelse på utseende, noe som er grunnen til plastisk kirurgi er en multi-milliard-dollar business. Kosmetisk kirurgi tilbyr løsninger for rynker og slapp hud, men mange frykter tanken på å gå under kniven. Mange mennesker ville mye heller ta forebyggende tiltak for å forsinke aldringsprosessen og bli gammel mer elegant.

Tørr hud

Vedvarende tørr hud kan føre til at midterste laget av huden blir tynnere over tid. Når dermal lag av huden blir tynn, er det mer utsatt for å bli rynkete fordi mindre kollagen blir produsert, og næringsstoffer har vanskeligere for å gjøre det på huden. Huden trenger vann for å trives og holde seg ungdommelig, og uten vann huden blir tørr.
Mange leger sier at tørr hud ikke er den direkte årsaken til rynker, men er snarere en medvirkende faktor. Hud som er stadig utsatt for sol og sigarettrøyk kan bli veldig tørr ganske raskt. Røyking særlig tørker ut huden, men det også reduserer mengden oksygen som leveres til huden.
Oksygen og fuktighet er de to viktigste ingrediensene i huden trenger å bli ungdommelig. Som vi alder, våre kropper naturligvis blir mindre i stand til å levere oksygen til huden effektivt på grunn av frie radikaler. Frie radikaler er også forårsaket av røyking, kosthold og andre livsstilsfaktorer.

Hydrate huden for å forebygge Tørrhet

Tørr hud kan bidra til rynker, så det er viktig å holde huden fuktig fra innsiden og ut. Du kan holde huden hydrert ved å drikke rikelig med rent vann hver dag. De fleste mennesker trenger 6 til 8 glass rent vann hver dag, men hvis du trener eller svetter mye, kan det hende du trenger å drikke enda mer vann. Det er best å lytte til kroppen din og drikke ekstra væske, spesielt hvis du er tørst.
Tørste er faktisk en av de siste tegn på dehydrering, så ikke vent til du er tørst før du begynner å drikke vann. Det er også like viktig å holde huden hydrert på utsiden ved å investere i et produkt designet for å beholde hudens fuktighet på en skånsom, men effektiv måte. Du må kanskje eksperimentere med en rekke forskjellige produkter til du finner en som fungerer bra for akkurat din hudtype.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------