Stilling: helse > hud >

blødning i perimenopause

   Perimenopause er åpningsnummeret for overgangsalder. Det er en overgangsperiode når en kvinne er gradvis å flytte ut av hennes reproduktive modus til en tid da hun ikke lenger menstruerer, eggløsning eller være i stand til å ha en baby. Østrogen og progesteron nivåene stige og falle uforutsigbar under perimenopause, og dette er hva som forårsaker uberegnelig menstrual perioder. Dette overgangsperiode kan vare i flere år, hvor tiden eggstokkfunksjonen avtar og stopper, som til slutt fører til overgangsalderen.

uberegnelig og inkonsistente

Uberegnelige menstrual perioder sannsynligvis vil skje i løpet perimenopause, ifølge Mayo Clinic. Eggløsningen, også vil bli inkonsekvent. Periodene kan være lenger eller nærmere hverandre og preget av kraftige blødninger eller omvendt, en snau blodstrøm

Når skal man oppsøke lege

Uregelmessig menstruasjon under perimenopause er normal,. Men hvis du opplever blødninger i mellom perioder, blødning som varer lenger enn åtte dager, perioder som er regelmessig forekommende mindre enn tre ukers mellomrom eller ekstremt kraftige blødninger, må du rådføre deg med legen din.

Livmorblødning

I følge Jerilynn C. Prior, vitenskapelig leder ved Senter for Menstruasjonssyklus og eggløsning Research, en menstruasjon anses menorrhagia hvis du suge 16 hygieneprodukter /pads /tamponger under menstruasjonen. Når østrogennivået tendens til å være høy og progesteron nivåene er lave, som de er når en person er en tenåring eller perimenopausal, forklarer Prior at dette kan føre til en kraftig menstruasjon. Selv om du er mensen, og kanskje til og med blødninger tungt, betyr ikke nødvendigvis at du har eggløsning. Østrogen gjør slimhinnen i livmoren, endometrium, tykkere slik at det er mer sannsynlig å kaste mens progesteron, som er laget av eggstokkene etter eggløsning, gjør endometrium tynnere. Følgelig, er tung blodstrømmen trolig skyldes for lite progesteron og for mye østrogen. Når en kvinne slutter eggløsning, eller er eggløsning uberegnelig, bygger slimhinnen i livmoren henne opp og dette resulterer i tyngre menstrual blødning.

Forebygging /løsning

Hvis mensen er for tunge i perimenopausal årene, Prior tyder på at du ta 100 milligram av ibuprofen, som er en anti-prostaglandin, alle fire til seks timer mens du er våken. Dette vil bremse ned blødninger og vil også avlaste menstrual cramps. Spis mer salt og drikk mer væske under en tung menstrual periode, slik at du ikke får dehydrert. Hvis du står opp og blir svimmel, dette betyr at blodet volumet er for lavt og det er fordi du har mistet for mye blod. Øk inntaket av salt mat og drikke tomatjuice eller salt buljonger. Vær sikker på at du tar en jern supplement fordi tunge blodtap kan føre til anemi.

Alternative tiltak

I følge Estrogen Matters, alternative løsninger for å redusere overdreven blødning forårsaket av østrogen overlast under perimenopause inkluderer å ta herbal supplement Dong Quai, som undertrykker østrogen syntese. Freste linfrø nøytraliserer østrogen. Havrekli absorberer overflødig østrogen. Hvis du tar alle tre, nøytraliserer kombinasjonen angivelig effekten av østrogen dominans og blødninger bør avta.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------