Stilling: helse > hud >

grunner til å indusere arbeidskraft

   En indusert arbeidskraft er en der leger kunstig begynne arbeidskraft bruke medisiner, kunstige rupturing av membraner eller andre medisinske inngrep. Selv om elektive induksjoner har vært økende i antall, anbefaler American College of Fødselsleger og Gynekologer at arbeid bare bør indusert når det er mer farlig for barnet å bo inne i morens livmor enn å bli født. Det er flere grunner til at legen kan bestemme at induserende er det beste valget for deg og din baby.

Komplikasjoner

Hvis du har pre-eklampsi, svangerskapsdiabetes, hjertesykdom eller annen alvorlig medisinsk tilstand, kan en induksjon være nødvendig for din helse og helsen til barnet. Blødning under svangerskapet er en annen tilstand som kan kalle for en indusert arbeidskraft.

Tilstand av Baby

Arbeiderpartiet kan forårsakes dersom barnet ikke får nok oksygen og næringsstoffer, eller hvis tester viser at morkaken isn ' t fungere skikkelig. I disse tilfellene, må barnet å bli født så snart som mulig.

Sprukket Membraner

I noen tilfeller en kvinnes membraner vil ruptur (vann vil bryte) uten arbeid starter. Hvis vannet går og arbeid starter ikke på egen hånd med i 24 til 48 timer, vil en induksjon være nødvendig for å sikre sikkerheten til barnet.

Langvarig Graviditet

Når du har bestått forfall, legen vil nøye overvåke tilstanden til barnet ditt. Når du nærmer deg 41-42 uker, næringsstoffene fra morkaken som næring babyen begynner å minke. På dette tidspunktet, vil det være nødvendig å indusere om arbeidskraft ikke starter naturlig.

Bekymringer om å gjøre den til sykehus

Hvis du bor langt unna sykehuset eller har en historie med rask strev, legen kan være lurt å planlegge en induksjon å sikre at du vil kunne komme til sykehuset for å levere barnet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------