Stilling: helse > hud >

hva som forårsaker høye triglyserider i svangerskapet?

   Mens du er gravid, kan legen rekvirere laboratorieprøver som blodsukker og kolesterol nivåer for å overvåke helsen din. Triglyseridnivåer er en del av kolesterol tester og måle mengden av fett som sirkulerer i blodet ditt. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til høye triglyserider under svangerskapet omfatte visse personlige vaner og blodsykdommer som kan utvikle seg under svangerskapet

Blood Pressure

Graviditet kan føre til at du opplever en økning i blodtrykket, noe som kan resultere i en økning av triglyseridnivåer.

Blood Sugar

Spise mye sukkerholdig mat mens du er gravid kan øke mengden av sukker i blodet, noe som kan føre til høye triglyseridnivåer.

svangerskapsdiabetes

High triglyserider under svangerskapet kan være et resultat av svangerskapsdiabetes, som er en type diabetes som kan utvikle mens du er gravid.

medisiner

Hvis du tar visse typer medisiner mens du er gravid, inkludert steroider som prednison eller diuretika ("vanndrivende medisiner"), kan disse forårsake høy triglyseridnivåer.

Overvekt

Å få for mye vekt under svangerskapet kan føre til at triglyseridnivåene til å bli høyt, hvis du har en historie med å være overvektig, din triglyseridnivåer kan øke enda mer

Personlig Habits

. høye triglyserider under svangerskapet kan være forårsaket av visse personlige vaner, inkludert mangel på mosjon og å spise fet eller stekt mat.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------