Stilling: helse > hud >

hvordan å behandle acid reflux hos nyfødte

  Spedbarn ofte spytte opp eller regurgitate melk etter å ha spist, en tilstand som kalles gastroøsofageal refluks (GER). GER oppstår når en liten, rund muskel nederst i spiserøret åpnes for å tillate gass å unnslippe fra magen og en liten del av mageinnholdet er regurgitated med gassen. GER er svært vanlig i de første 3 månedene av livet, og det vanligvis løser uten behandling med 12 til 24 måneder gammel

Du trenger:.
Rice frokostblanding for spedbarn


. en.
Hold babyen oppreist etter fôring for å holde mageinnhold kommer inn i spiserøret.
to.
tykne babyens formel med en teskje av ris korn per 2 oz av formel. Hvis du ammer, kan korn legges til uttrykk brystmelk.
Tre.
Feed babyen mindre mengder på en gang, men øke antall feedings per dag. Overfôring kan forverre GER.
Fire.
Rap babyen ofte, etter hver unse eller to av formel. Dersom amming, burp babyen så du bytter bryster.
Fem.
Husk å sette barnet til å sove på ryggen, noe som er anbefalt sovestilling for alle spedbarn. Kan imidlertid barnelege anbefale en annen stilling for å lette din barnets GER.
Seks.
Ta kontakt med barnelege hvis barnet ditt har problemer med å sove, ser ubehagelig eller vokser dårlig. Legen din kan foreskrive medisiner for å redusere mengden av syre i babyens mage, men det er ikke vanlig. Medisiner som kan brukes til spedbarn GER inkluderer H2-reseptor agonister som for eksempel cimetidin (Tagemet), ranitidin (Zantac), famotidin (Pepcid) eller nizatidine (Axid) eller protonpumpehemmere, for eksempel omeprazol (Prilosec), esomeprazol (Nexium) , lansoprazol (Prevacid), Rabeprazole (Aciphex) eller pantoprazol (Protonix). Ikke gi noen medisiner til barnet ditt uten å uttrykke instruksjoner fra barnelege din.

Når skal søke øyeblikkelig medisinsk hjelp


en.
Undersøk mengden og fargen på babyens oppkast. Oppkast store mengder er et rødt flagg. Så er kraftfull (prosjektil) oppkast hos barn yngre enn 2 måneder. Spy som er grønn eller gul, ligner kaffegrut eller inneholder blod er en årsak til bekymring.
To.
Lytt nøye til babyens pust. Oppsøk lege umiddelbart hvis barnet ditt har problemer med å puste etter oppkast eller spytter opp.
tre.
Diskuter endringer i matvaner med legen din. Hvis barnet nekter formelen i den grad at det forårsaker vekttap eller dårlig vekst, noe annet kan være galt.
Fire.
Merke til endringer i barnets humør. Irritabilitet eller overdreven gråt kan være et tegn barnet ditt er i smerte eller opplever ubehag.

Tips og advarsler


 • Dårlig vekst, irritabilitet, nektet å spise, og pusteproblemer kan være tegn på noe annet enn GER. Sørg for at du forteller legen din om alle av barnets symptomer slik at riktig diagnose kan gjøres. Aldri gi barnet noen medisiner med mindre spesifikt foreskrevet av legen din.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------