Stilling: helse > hud >

hvordan å behandle influensa i småbarn

  Begrepet "influensa" er vanligvis brukt til å beskrive sykdommer som spenner fra en alvorlig kaldt til et magevirus. Men, trenger en ekte tilfelle av influensa (influensa) å bli behandlet som en svært alvorlig sykdom som tar livet av titusener av hovedsakelig unge-eller gamle-mennesker, samt de med nedsatt immunforsvar. I motsetning til magen influensa, mål influensa først og fremst luftveiene. Siden influensa er forårsaket av et virus, vil antibiotika ikke være til noen hjelp. Etter disse trinnene vil hjelpe barnet til å føle deg bedre når han kommer seg.

Du trenger:
termometer
. Paracetamol.
Ibuprofen.
Vann.
Naturlige fruktjuicer.
Frossen frukt barer.
Supper og buljonger.
Luftfukter eller fordamper.
Saltvann, dråper eller spray.
Nasal aspirator.
Medisinert menthol salve.


en.
Finn ut om din pjokk har influensa er forårsaket av influensavirus i stedet for tilsvarende symptomer på en hoste eller kaldt. Hvis pjokk har en temperatur over 101 grader Fahrenheit (38,3 grader Celsius), være på vakt. Hvis han også klager over hodepine, generell smerter, frysninger, rennende nese, og /eller tørr hoste i løpet av de typiske månedene av influensa sesongen (oktober til februar), sjansene er han har influensa. En pjokk med influensa kan også ha en dårlig matlyst, sår hals, hovne kjertler, magesmerter, diaré og oppkast. Hvis pjokk erfaringer lunger eller hoste før utbruddet av feber, men sjansene er han har kommet ned med en kald.
To.
Begrens barnas muligheter for aktivitet og stimulere til hvile med sin favoritt-teppe, kosedyr eller DVD. Selv om du ikke kan få ham eller henne til å sove, er resten alene viktig. Heve hodet på sengen, eller sengen ved å heve sengen bena eller plassere noe under madrassen. Dette vil bidra til å redusere nesetetthet og sekresjon.
Tre.
Begrens medisiner gitt til smårolling din til å motta råd fra en lege. Medisinering er ikke nødvendig for temperaturer under 102 grader Fahrenheit (tas oralt), og det bør tas så lite som mulig. Paracetamol eller ibuprofen kan gis for feber lettelse samt å redusere den generelle smerter. Les etiketten nøye for å bestemme riktig dosering. Ring legen hvis feberen ikke svarer eller varer lenger enn 24 timer. Småbarn skal aldri gis acetylsalisylsyre som det er direkte knyttet til Reyes syndrom.
Fire.
Oppmuntre pjokk å drikke mye vann og naturlig juice uten tilsatt søtningsmiddel. Frossen frukt barer, supper og buljonger er gode ytterligere kilder til væske. Hot væsker kan bidra til å lette lunger også.
Fem.
Hold luften fuktig med en luftfukter eller fordamper. Dette vil redusere irritasjon av luftveiene, løsne slim, lett hoste, og gjør pjokk mer behagelig. Et varmt bad gir avlastning. Kjøre en varm dusj mens han fortsatt på badet er en god idé.
6.
Bruk saltvann dråper eller spray til å løsne nesesekreter congesting øvre luftveier.
7.
Fjern slim fra barnas nesen med en nasal vifte for å redusere lunger, spesielt i nærheten av sengen tid.
8.
Gni noen medisinert menthol salve som en damp gni på barnas brystet og under nesen før sengetid for å avlaste natten lunger. Eller sette brystet gni på føttene og dekk dem med sokker. Dette vil diffuse damp slik at de lette lunger uten å være overveldende.
9.
Gi så mye næringsrik mat som din pjokk kan håndtere. Mens han eller hun sannsynligvis ikke har mye av en appetitt, gir mat til drivstoff kroppen trenger for å gjenopprette.

Tips og advarsler


 • Unngå over-the- counter hostemedisinen og slimhinneavsvellende midler. De har vist seg å være lite effektiv for barn under 6 og noen har vært ansett å være skadelige for småbarn. Se etter symptomer på dehydrering: liten eller ingen vannlating, tørr munn, gråter uten tårer, ekstrem slapphet, eller søvnighet. Ring barnas legen om han ser unormalt irritabel, sløv, klager over betydelig ubehag, opplever en øreverk eller anstrengt pust, har en temperatur over 103 grader Fahrenheit, varer hans unormal temperatur lenger enn én dag, eller om han har en underliggende medisinsk tilstand.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------