Stilling: helse > hud >

hvordan å diskutere potten bruk (marihuana) med tenåringen

  Diskutere narkotika med våre barn kan være vanskelig en hot knapp tema. Mitt mål er å hjelpe deg å åpne opp kommunikasjon med barnet som er både produktiv og nyttig og effektivt for dere begge. Det er viktig at vi har både tillit og kjærlighet i vår kommunikasjon med våre barn for at eventuelle forslag til å være nyttig. Husk en tenåring er nesten vokst opp, og de liker ikke å bli fortalt hva de skal gjøre

Du trenger:.
Forfriskninger (alkoholfrie) et stille sted inne eller ute
.  Personvern fra distraksjon.
 Minst en time, fotografier skildrer lykkeligere tider.
 Love.
.


en.
Skap et trygt miljø som er komfortabelt kjent og nøytralt. Stue, spisestue eller ta en spasertur sted rolig og trygt som bærer gode minner. Sjekk inn med din egen historie . . . har du skyld? Er du i utvinningen har du en historie av overflødig? Hvis så ta et øyeblikk og spør deg selv om du projiserer mot tenåringen din egen manglende evne til å si nei? Undersøke din frykt og bringe dem til møtet. dele med barnet ditt hva er åpenbart dine egne korte comings uten skyld, panikk eller frykt eller anslag.
La dem vite at du ikke dem, og de er ikke deg og at du er et lag og sammen er du i livet sammen prøver å være den mest produktive.
to.
stat tydelig og virkelig betyr dette at du ikke dømmer dem. Vær veldig klar på dette. Være eksempel på forståelse du kanskje ikke har hatt vokse opp. når barna føler seg elsket de er trygge og åpne og har høy kapasitet til å fokusere. Hvis de føler det motsatte det er en oppoverbakke kamp, og du vil miste.
Så være klart for teen som du ønsker å diskutere ikke foredrag, forstår ikke dømme sine valg.
Igjen hvis en tenåring tror du bryr deg om dem først (over alt) det går en lang, lang vei i å få dem til å stole på deg og tror du og lytte.
Ingenting er mer irriterende og krenkende deretter en narcissist og hvis du er som jeg anbefaler å få hjelp første å få din egen psykiske helse klart før du forsøker å påvirke et barn. Ingenting lukter verre da en hykler. Også det er et tegn på respekt om du kan få deg egen dør før fortelle et barn hva de skal gjøre.
Dette er avgjørende hvis vi ønsker å positivt påvirke våre unge.

Vær gøy . . . belønne dem på alle mulige måter hele tiden, når de viser innsats og positive livet livsbejaende atferd. Absolutt være så sjenerøs som mulig, vi alle liker og trenger insentiver.
Tre.
Forstå stoffet. Marihuana beroliger og lindrer, skaper det en livmor som atmosfære, en som er beroligende for barnet. Det oppfordrer til avslapning. Husk alt er i orden med livet når høyt på dette stoffet. Det bremser ned ting å gjøre dem håndterbare eller så det synes da høyt på stoffet. Det er opp til deg som forelder å tilby et alternativ. Sjansen er det er noe ubalanse, på skolen eller hjemme som har skapt behov for dette stoffet. Gjør livet så morsom som du kan. Er du over bestillingen sin tid? Er du detaljstyre dem til distraksjon? Gjør livet hjemme mer morsomt og trygt. Vi når etter alternativer som en løsning, en løsning. Commit foran barnet ditt til å korrigere ubalanser. La dem se deg at du bryr deg. Noen ganger så enkelt som å være sjenert sosialt udugelig, trenger ungdoms styrke. Når vi står overfor peer press på skolen og etter skolen "Pot" kan betraktes som en løsning. Problemet med potten er at potten blir problemet dersom det tas konsekvent for lenge. Det hemmer kommunisere i intime (nonsexual) måter. Med andre ord skape mer skyhet. Det hemmer produktiviteten skape forstyrrelser til etterbehandling lekser og husarbeid.

Tips og advarsler


 • Det også hemmer muskelvekst skape etter lang tids bruk Man bryster hos gutter og cellulitter hos kvinner. THC den aktive forbindelsen i Marihuana angrep hud tone og muskelvev bryte ned fibrene skape en grøtaktig utseende. Endelig aldre folk langt tidligere enn normalt. THC overgrep av kollagen i vår vev svekke den gjør det ser klumpete og ikke pen.
 • slutt etter tiår med bruk kan vi bli allergisk mot Marihuana. Det blir da svært vanskelig for kroppen å behandle.
 • Ingenting er mer attraktivt enn å bli klumpete og gammel før vår tid.
 • Endelig er det dyrt, kjøper en ny sykkel, eller ta opp en ny sport høster flere fordeler.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------