Stilling: helse > hud >

hvordan å overleve eh når det er barnet ditt i trøbbel

  . Riktig etikette i ER når det er en elsket deg i trøbbel

Du trenger:.
Rolig indre styrke


en
Ta et dypt pust da starte. ved å være ekstremt høflig til alle de ER sykepleier personalet og hører etter når snakket til og være nøye med å få alle detaljer og instruksjon blir gitt. Control trangen til å skrike og panikk disse menneskene er her for å hjelpe deg som best de kan og alle andre i menigheten. Husk de ser dette hver dag, og de er eksperter. Hold pasienten varm, behagelig og rolig hvis mulig og varsling. Prøv å avstå fra negative tale foran barnet spesielt mot den andre av foreldrene, og selvfølgelig sykehuspersonalet.
To.
Føl deg fri til å spørre om alt og alle tester og sjofle av blod tatt fra pasienten. Hold orden på alle de meds gitt og ta hensyn til hvem som er ansvarlig for ER. Hva sykepleier er sjef og hvem går hun til å få ting gjort. Legg merke til hvor de holder ting som tepper og ekstra vann og vev osv. . . . det er vanligvis et skap eller skap i tilfelle du trenger disse tingene og de er opptatt.
tre.
kompliment alle som hjelper deg legge merke til den kompetansen og belønner dem med takknemlighet. Ingenting er bedre enn følelsen verdsatt av publikum, spesielt i ER. Hvis pasienten er skrikende i smerte
og at de ikke har fått til deg med smertestillende. Veldig forsiktig, men bestemt finne en sykepleier eller avdelingssykepleier og med den ytterste vennlighet spørre etter meds, la dem vite at pasienten ikke har mottatt da enda
og de er i nød.

Tips og advarsler


 • ER er ikke et hotell, men akuttmottaket og det er alltid fylt og alle er i nød. Du er ikke spesiell, men du vil bli sett. Føl deg fri med hensyn til å hjelpe de ansatte å gjøre oppholdet ditt komfortabelt. Være ute av veien, men være proaktive og snill det går en lang vei. Gjør din pasienten lykkelig rolig og avslappet, og prøve å avstå fra sinne eller skylde det hemmer den helbredende prosessen.
 • Spørsmål til legene og sykepleierne de er mennesker og kan gjøre feil.
 • Få følelsene under kontroll, selv i de mest ekstreme hendelsene som døden. De gjorde ikke til problemer de er der for å hjelpe. Hold deg rolig og lytt nøye du kan ha en svært komplekst sett av beslutninger å gjøre, og det er viktig at du er på ditt beste atferd. At du forstår alt som blir sagt. Endelig, forventer et mirakel.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------