Stilling: helse > hud >

tegn på at du er gravid

   Det er ikke noe mer meningsfylt liv og skiftende enn å være gravid. Det er best å være vet du er gravid så tidlig som mulig å ta nødvendige skritt mot en sunn og problemfri graviditet. Det er mange tegn som tyder på graviditet, men de varierer fra kvinne til kvinne og svangerskap til svangerskap. Noe erfaring skilt innen første uke for unnfangelsen, mens andre merker endringene i en måned eller to

Common graviditet tegn

En indikator på svangerskap for kvinner med menstruasjon er regelmessig er en savnet perioden, men det er ikke definitive fordi stress også kan forsinke en månedlig periode. Abdominal oppblåsthet er et annet tegn på graviditet. Selv om livmoren fortsatt er lite i de tidlige stadiene av svangerskapet, hormonelle endringer i kroppen føre til oppblåst følelse. Brystene kan også føles hovne og ømme, akkurat som de gjør før du får mensen. Gi kroppen din tid til å tilpasse seg de hormonelle endringene. Dette symptomet vil avta etter første trimester. Du også kan føle seg trøtt, kvalm og humørsyk. Hyppig vannlating er et annet tegn på graviditet.

Andre Graviditet Skilt

En av de mindre vanlige svangerskapet varsler er blødningen. Det er en liten blødning som oppstår når det befruktede egget fester seg til livmorslimhinnen. I motsetning til menstruasjonen, er denne typen blødninger spottier, har en lettere tekstur og varer bare for en dag eller to. Andre tegn på graviditet er backaches, hodepine, mat cravings eller mat motforestillinger, økt følsomhet for lukt, besvimelse eller svimmelhet og forstoppelse.

Uventet graviditet

Du kan begynne å se utviklingen av edderkopp årer. Hormonelle endringer kan føre til denne stygge røde åre som multipliserer og tar på ulike farger som du går gjennom svangerskapet. Heldigvis, de forsvinner vanligvis etter at du føder. Hvis noen nekter å visne, kan en hudlege hjelpe. Du også kan begynne å se strekkmerker, og har en kløende magen. Huden strekker seg så magen størrelsen øker. Dette tautness, pluss tørr hud fra hormonelle endringer, kan gjøre magen kløe. Du vil bli fristet til å klø, men husk at kløing kan forårsake strekkmerker. Slathering fuktighetskrem på din voksende magen kan bidra til å forhindre denne

graviditetstest

Det er en garantert måte å vite om du er gravid:. Ta en graviditetstest. Det er flere merker av hjemme graviditet tester tilgjengelige, og alle av dem er enkle å bruke. Det er viktig å merke seg, at hjemme graviditet tester er ikke sensitive nok til å oppdage graviditet i løpet av første uken. For mer nøyaktige resultater, prøve å bruke en test en uke etter savnet din første menstruasjon.

Er testen positiv?

Når graviditetstest resultatet er positivt, se din lege for å starte svangerskapskontroll. Dette er veldig viktig fordi det vil sette grunnlaget for en godt overvåket, mindre risikofylt og lykkelig svangerskap. Hvis testen er ikke positiv, men du fortsatt har symptomer, og savner menstruasjonen, kontakt lege. Disse kan være symptomer på andre problemer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------