Stilling: helse > hud >

årsaker til diaré hos spedbarn

   Diar¨¦ er et vanlig problem for babyer, men det kan være skremmende for nye foreldre. Årsakene til diar¨¦ hos barn er vanligvis ufarlige, men alvorlig diar¨¦ ledsaget av andre symptomer kan være et tegn på en viral eller bakteriell infeksjon, en parasitt, eller en allergi

Du trenger:.
Må bor i Florida <. br>Computer.
Internett.

Viral Infeksjon

Virus, som for eksempel influensa eller forkjølelse, kan føre til diar¨¦. Diar¨¦ forårsaket av virale infeksjoner er vanligvis ledsaget av en rekke andre symptomer, blant annet magesmerter, oppkast, feber, smerter og plager, og frysninger. Virus kan ikke elimineres med noen medisiner, og krever hvile og væske til å klare seg på egen hånd i tid.

Bakteriell infeksjon

En infeksjon forårsaket av bakterien vanligvis forårsaker diaré med feber, magesmerter og blodig avføring. Salmonella, stafylokokker og E. coli kan alle føre til diaré. Babyen kan også ha kramper, feber og blodig avføring med en bakteriell infeksjon. Bloody krakk er alltid en indikator på et alvorlig problem, og en baby med blodig avføring bør alltid tas til lege for behandling.

Parasite

Parasitter som lever i tarmen, mage eller tarm forårsaker vanligvis diaré samt oppblåsthet og gass. Parasitter er ofte plukket opp i barnehagen eller en annen gruppe pleie. Parasitter er svært smittsomt, og bare gå bort med medisiner, så en lege skal varsles hvis en parasitt er mistenkt.

Medisinering

Mange antibiotika og medisiner forårsake diaré, som medisin kan endre balansen av syre i magen. Diaré vil vanligvis forsvinne etter at legemidlet ikke lenger administreres, men foreldrene skal aldri slutte å administrere medisin som er foreskrevet av lege uten først å konsultere lege.

Too Much Fruit

Høye nivåer av frukt eller juice kan føre til flere mageproblemer for babyer, inkludert diaré, forstoppelse, kramper, oppblåsthet og gass på grunn av overskudd av sukker som går inn i barnets kropp. Redusere mengden av frukt eller juice i barnets kosthold er en av de første stegene som leger anbefaler å ta mageproblemer hos babyer.

Matvareallergi

En mat allergi er en av de vanligste årsakene til diaré hos spedbarn . Disse allergi kan være et resultat av noe som barnet er inntak direkte eller noe som barnet er inntak via sykepleie. De vanligste matvarer som barn er allergisk å inkludere meieriprodukter, nøtter, soya, skalldyr og hvete. Mat allergi er vanligvis ledsaget av andre symptomer inkludert gass, magesmerter, elveblest, utslett og pustevansker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------