Stilling: helse > hud >

graviditet og matvarer for å unngå

   Selv spiser for to kan være morsomt, det er visse matvarer som bør unngås helt å holde en mor og hennes ufødte baby trygg og sunn. Noen matvarer kan unngås mer for komfort enn å hindre skade. I tillegg bør alt som bærer potensialet av bakterier vaskes og kokes før de spises

Alkohol

Alkohol bør unngås under svangerskapet fordi det har vært knyttet til føtalt alkoholsyndrom og andre utviklingsforstyrrelser som kan gi hjerneskader. Det bør også unngås under amming fordi det kan være passert gjennom morsmelken og forårsake utvikling problemer.

Cold Meat

Deli kjøtt, rå eller kokt kjøtt og sjømat bør unngås på grunn av potensialet for bakterier, for eksempel som listeria og salmonella. Listeria særlig har vært knyttet til spontanaborter.

Fish Med High Mercury Innhold

Mercury har vært knyttet til hjerneskader og utviklingsmessige forsinkelser. Noen fisk har høyere konsentrasjoner enn andre. Se U. S. Food and Drug Administration's liste i Referanser for detaljer. Generelt, jo høyere opp i næringskjeden desto mer kvikksølv i fisken inneholder.

Unpasturized Foods

Rå egg, myke oster, juice og melk bør bare inntas dersom de har vært pasteurisert. Dette inkluderer sauser og retter med egg som aldri kokt, for eksempel Hollandaise og eggnog, med mindre du vet de brukte pasteurisert egg. Som deli og undercooked eller rå kjøtt, upasteurisert produkter bære potensial for Listeria bakterien.

Koffein

Koffein er egentlig åpen for debatt. Noen studier tyder på at litt er ufarlig, mens andre foreslår at selv en kopp kaffe kan være dårlig for barnet, fordi de fant det akselererte fosterets hjertefrekvens. Noen kvinner opplever at de ender opp med å gi opp koffein for deres egen komfort som det kaffe og kullsyreholdige drikker kan forårsake fordøyelsesbesvær.

Krydderet og syrlig Foods

Som koffein, mange kvinner finner de unngå krydret og syreholdig mat mer for sine egen komfort som de kan forårsake fordøyelsesbesvær.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------