Stilling: helse > hud >

historie Moebius syndrom

   Moebius syndrom er en fødsel feil som påvirker hjernen. Det er en nevrologisk defekt som påvirker den kraniale nerver i hjernen. Nerver som er påvirket er de som påvirker øyebevegelser og ansiktsuttrykk. Et barn som lider av Moebius syndrom er normalt på alle andre måter, de bare har problemer med ansiktsuttrykk og øyebevegelser

trenger Du:
må bo i Florida
. . Computer.
Internett.

historie Moebius syndrom

Moebius syndrom er oppkalt etter Paul Julius Moebius, en nevrolog fra Tyskland. I 1888 og 1892, publiserte han artikler som beskriver hvordan visse misdannelser er relatert til medfødte ansikts lammelse. To av misdannelser han diskuterte var lem deformiteter og parese av abducens, også kjent som hjernenerven VI.
Moebius syndrom er kjent av mange andre navn, slik som medfødte ansikts diplegia, medfødte oculofacial lammelser og medfødt abducens-facial lammelse .

Symptomer på Moebius syndrom

Tegn og symptomer på Moebius syndrom er komplett ansikts lammelse eller delvis ansikts nerve lammelse. Moebius syndrom pasienter lider av delvis bilaterale parese samt palsies av andre kraniale nerver. Parese av abducens nerve og hypoglossus nervene er ganske vanlig i de fleste Moebius syndrom pasienter.
Pasienter med Moebius syndrom lider av fullstendig eller delvis lammelse av den øvre ansiktsmusklene, og vil ikke kunne gjøre normale ansiktsuttrykk som smile eller rynker i ansiktet når de gråter. Moebius syndrom babyer har også problemer med å kontrollere siklende og har dårlig suge evne, som forstyrrer dem får riktig næring. Delvis eller fullstendig lammelse av abducens nerve kan føre til et barn å lide av skjeling, eller blir kryss-eyed.
Barn født med Moebius syndrom er ofte født med misdannelser på noen av deres lemmer, for eksempel en klubb fots eller med svømmehud fingre eller tær.

Årsaker til Moebius syndrom

Den eksakte årsaken til Moebius syndrom er ukjent, men har vært knyttet til patologi i hjernestammen. Case studier av barn født med Moebius syndrom har foreslått flere mulige årsaker. En vaskulær insuffisiens under fosterutviklingen er ett mulig etiologi, noe som betyr at fosteret ikke får nok oksygen eller metabolsk næringsstoffer på grunn av en utilstrekkelig blod mens i livmoren.

Behandling av Moebius syndrom pasienter

Den eneste nåværende behandling for Moebius syndrom innebærer å behandle de enkelte symptomene. Mange av symptomene kan behandles gjennom ulike typer operasjoner. Sjansen for en kur er usannsynlig helt til en definitiv underliggende årsak til Moebius syndrom kan bli funnet. På det nåværende tidspunkt, er det ingen form for testing tilgjengelig for å avgjøre om et ufødt barn vil bli født med Moebius syndrom.

Støtte for Moebius syndrom pasienter

Inntil en kur for Moebius syndrom kan bli funnet, familier med barn lider av Moebius syndrom kan finne støtte. The Moebius Syndrome Foundation har opprettet et nettsted som inneholder informasjon om ny forskning som pågår og en liste over støtte grupper for Moebius syndrom pasienter og deres familier. The Moebius Syndrome Foundation kan nås på (914) 834-6008, eller ciaccess. com /Moebius.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------