Stilling: helse > hud >

hva er effekten av koffein på barn?

   Koffein, stoffet finnes i kaffe, brus, iste og sjokolade, påvirker det sentrale nervesystemet av barn. Små doser kan øke deres evne til å konsentrere seg, men i store doser, tas regelmessig, kan det ha skadelige virkninger, herunder avhengighet. Benmasse kan bli påvirket av mineral tapet som koffein årsaker. Substitusjon av koffeinholdige drikker for næringsrik mat-og drikkevarer påvirker den generelle helsen til barnet. Koffeinholdige drikker kan også påvirke den generelle helse og atferd hos barn.

Du trenger:
papir og blyant, eller tekstbehandlingsprogram

Addiction

Koffein kan skape avhengighet i alle som ingests det regelmessig, selv når den er tatt. i moderate eller små doser. Tilbaketrekning symptomer oppleves av barn som har blitt avhengige av koffein er tilsvarende tilbaketrekning symptomer oppleves av voksne. Noen av disse symptomer er slapphet, irritabilitet og konsentrasjonsproblemer tydelig.

Bone Mass

The bein av barna er fortsatt i vekst, og fortsatt inntak av koffein hemmer denne prosessen. Koffein forårsaker overflødig utskillelse av kalsium og magnesium gjennom urinen. Kalsium og magnesium er nødvendig for dannelsen av sterke bein, og tap av store mengder av disse mineralene kan påvirke bein vekst hos barn.

Ernæring

koffeinholdige drikker er ofte erstattet av mer næringsrik drikke, som melk, juice eller vann. I tillegg kan hyppig forbruk av slike drikkevarer fylle barnets mage, redusere appetitt på næringsrik mat. Kombinasjonen av disse to faktorene kan bidra til mangel på overordnet ernæringsmessige verdi i et barns kosthold.

Soda

Koffeinholdige brus, spesielt, kan være skadelig for barns helse. Disse brus inneholder fosforsyre, som både kan erodere tannemaljen og føre til benbrudd. I tillegg kan kombinasjonen av koffein og karbonatisering utløse refluks hos barn, noe som kan føre til mange barnesykdommer, inkludert ørebetennelser og forkjølelse.

Oppførsel

Barn som drikker koffein kan ha konsentrasjonsvansker på skolen. De kan bli engstelige og nervøse på grunn av koffein i kostholdet, eller mer utsatt for en følelsesmessig reaksjon. Disse symptomene er relatert til mengden av koffein inntas regelmessig, med høye nivåer av koffein skape mer markert symptomer enn lave doser.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------