Stilling: helse > hud >

symptomer på en e.

   Kvaliteten og ferskheten på mat er avgjørende for menneskers helse. Matforgiftning resultater når E. coli eller en annen type bakterier begynner å forårsake ødeleggelse i kroppen. E. coli er i stand til å gå inn i kroppen gjennom forurenset mat som kjøtt eller meieriprodukter eller til vann. Alvorlige stammer av E. coli kan også føre til uførhet eller død. Eventuelle symptomer på en E. coli-smitte bør tas på alvor.
Noen varianter av E. coli kan overvinnes uten medisinsk tilsyn, men alle symptomene bør tas på alvor. Ta et sykt barn til legen med en gang som en forholdsregel. Det er sjelden, men alvorlig stammer av E. coli har tatt livet av barna

blodig diaré

Når en person er smittet med E. coli vanlig diare fører snart til blodig diaré. Blodig diaré kan vare i to dager eller lenger, og kan føre en person til å føle seg svært drenert og dehydrert. Dette er en av de mest alvorlige symptomer assosiert med en E. coli-smitte. Anemi kan sette i og alvorlige stammer av E. coli kan spise bort på tarmen, sette en persons liv i fare. E. coli kan festes til veggene i tarmen, noe som fører til høye nivåer av giftstoffer å bli gitt ut i kroppen. Sluttresultatet er skade på tarmen, alvorlige betennelser og blod diare.

Oppkast

Oppkast resultater fra en E. coli-smitte fordi kroppen prøver å rense ut bakteriene. En person kan kaste opp for noen timer eller noen dager. En person kan kaste opp før de er oppkast opp galle (galle skilles fra leveren). Kroppen vil fortsette å rense ut bakteriene noen måte nødvendig. Drikker væske hver time vil hjelpe, men oppkast er fortsatt trolig fortsette. Uansett, skal kroppen være i stand til å absorbere noe vann. En person med E. coli kan også oppleve tørr duvende når ingenting er igjen i magen. Hemolytisk uremisk syndrom er også forbundet med E. coli. Dette syndromet kan føre til nyreskader eller nyresvikt.

Magesekken Ømhet

Den E. coli-viruset kan forårsake alvorlige skader i fordøyelsessystemet. Dette kan føre til mage ømhet eller i noen tilfeller alvorlige magesmerter. Smerten vil typisk stråle gjennom hele øvre og nedre mage-området, fordi bakteriene tar over fordøyelseskanalen svært raskt. Noen stammer av E. coli er mer alvorlige enn andre. De mer alvorlige belastninger kan føre til permanente skader, mens andre mindre aggressive stammer vil bare gjøre en person veldig syk i flere dager.
En oppvarming pad eller varmeflaske kan hjelpe lindre smerten. Du kan også bruke et lett trykk til området og resten ofte. Hvis smerten er helt uutholdelig, kontakt lege.

Fatigue

Immunforsvaret arbeider hardt for å bekjempe virus og bakterier. Når kroppen blir pålagt tunge på grunn av en infeksjon som for eksempel E. coli, vil en person bli sliten. Dette kan forstyrre normale daglige aktiviteter. Når en person lider av en E. coli-infeksjon en stor mengde blod er rushing i fordøyelsessystemet, og ganske mye blod kan gå tapt gjennom blod diaré. Når blodet ikke flyter normalt, kan være overveldende tretthet. Hvile er viktig slik at kroppen kan gjenopprette fra infeksjon.

Fever

En feber er en sjelden symptom assosiert med en E. coli-smitte. En feber av 103 og over kan være svært dangerous. Also når feber er tilstede sammen med blodig diaré dette kan indikere en livstruende situasjon. Hvis et barn er en lidelse, se barnet nøye. Gå på legevakten med en gang hvis du eller barnet ditt har høy feber sammen med andre symptomer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------