Stilling: helse > hud >

Slik leser en eggløsning prediktor

  De fleste innser at eggløsning må finne sted for å unnfange et barn. Å kjenne fakta er den enkle delen. Forutsi nøyaktig når egget blir sluppet ut, er vanskeligere. Siden den menneskelige egg er kun gjelder for 48 timer etter eggløsningen, må du være klar når det øyeblikket oppstår. Eggløsning prediktor kits kan hjelpe deg å finne det øyeblikket ved å oppdage en LH-stigning (luteiniserende hormon surge), noe som skjer rett før eggløsning

Du trenger:. .
Eggløsning prediktor strip


1. .
tisser på det medfølgende eggløsningen prediktor pinne eller strips i minst 3 sekunder. Vanligvis er det som følger med hver boks, men standard mengde er 3 sekunder. Dersom det er avvik, men gå med den medfølgende instruksjoner.
To.
Sett eggløsningen prediktor testen flatt ned og vente. De fleste testene tar 5 minutter å gi et entydige svar. Det er faktisk best om du ikke ser på det hele tiden. Du vil få et bedre bilde hvis du ser bort og studere resultatene kun etter 5 minutter.
tre.
Kontroller intensiteten, eller mørke, av daværende referanselinje. Dette er den første linjen som skal vises uansett. Selv om kroppen din ikke blir klar til eggløsning, bør denne referansen linjen vises sterke i fargen. Hvis ikke, ta en ny eggløsning prediktor strimler og prøv igjen.
Fire.
Se etter en linje etter referansen linjen. Denne kalles test linjen. Hvis du ser noen linje her, betyr det at kroppen ikke går gjennom en LH-stigningen. Hvis du ser noen form for linje, gå videre til neste trinn.
fem.
Sammenlign testen linjen til den første referansen linjen. Hvis referansen linjen er mørkere enn test linjen, er eggløsningen ikke overhengende. Hvis testen linjen er den samme skyggen eller mørkere enn referansen linjen, er kroppen din går gjennom LH-stigningen, og fruktbarheten er på sitt peak.

Tips og advarsler


 • Det er best å ha sex eller gjødsle egg samme dag eller dagen etter at du får en positiv eggløsning prediktor testresultatet.
 • Ikke kast bort penger på å gjøre ovulation Predictor tester tidlig i syklusen. Med mindre du vet du har eggløsning tidlig vente ca en uke. Testene er svært dyre.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------