Stilling: helse > hud >

årsakene til ansikts flushing

   Ansiktsrødme er rødhet eller rødmer i ansiktet og på halsen, som ofte kommer på plutselig. Flushing kan være forårsaket av mange ulike typer stimuli og tilstander, men den grunnleggende årsaken er ofte en dønning av blod som pumpes inn i ansiktet. For eksempel, hvis du skulle stå på hodet i noen minutter, vil ansiktet ditt trolig bli spylt på grunn av blod samler seg i ansiktet ditt. På samme måte, hendelser som fart på puls og blodstrøm er sannsynligvis forårsake rødme

Forlegenhet

Forlegenhet er en av de vanligste årsakene til rødmende. Når en person er flau eller ubehagelig, for eksempel når man snakker foran en stor gruppe mennesker, pulsen øker, noe som kan forårsake rødme. Å være i front av en person som man har sterke romantiske følelser for er trolig øke forlegenhet og rødmende.

Anger

Anger er en annen følelse som ofte fører til flushing. I øyeblikk av sinne, er adrenalin ofte utgitt, noe som øker blodstrømmen og kan føre til spyling-på samme måte ekstrem skrekk, eller være i en liv eller død situasjon kan forårsake rødme

Temperatur

Å være utsatt. for ekstreme temperaturer, og opplever raske endringer i temperatur kan forårsake rødme. Bare å være ute i svært varme temperaturer kan forårsake ansikts flushing, eller å ha høye innvendige temperaturer som opplevde under feber kan også forårsake rødme.

Mat

Visse mennesker reagerer sterkt på visse typer mat, som kan forårsake ansikts flushing. Spyling er spesielt vanlig når spise krydret mat, men det kan også oppstå når du spiser andre typer sterke smaker mat.

Alkohol

Enkelte personer opplever ansiktsrødme som en reaksjon på drikking av alkohol. Alvorlighetsgraden av flushing kan avhenge av hvilken type alkoholholdige drikkevarer konsumert og hvor fort alkohol er konsumert.

Rosacea

Rosacea er en kronisk medisinsk tilstand kjennetegnet av ansikts rødhet og noen ganger dannelsen av kvise-lignende pustler. Den skylling opplevde under et utbrudd av rosacea kan forårsake hud å bli dypere rød og holde rød mye lenger enn vanlig spyling av andre årsaker. De plaget med Rosacea har ofte en permanent rødlig fargetone til ansiktene deres.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------