Stilling: helse > hud >

elektroterapi fordeler

   Elektroterapi er en behandling som ble opprinnelig utviklet for å lindre smerte. Dens moduser av behandlingen i hovedsak innebære bestått av elektriske impulser eller strøm gjennom problematiske områder som en effektiv måte å blande seg inn i utviklingen av symptomer og sykdommer og stimulere helbredelsesprosessen. For mer enn 30 år, har elektroterapi vært involvert i ulike smertebehandling og rehabilitering prosedyrer. Med den økende bevissthet om farene ved bivirkninger av legemidler terapi, er elektroterapi begynner å få oppmerksomhet som en av de beste former for alternativ behandling.

Nature of Treatment

Elektroterapi bruker små doser av elektrisk strøm til å hoppe starte intracellulær aktiviteter og stimulerer celle regenerering eller helbredende prosess. Elektroterapi enheter vanligvis har elektroder, som er ansvarlig for å levere strøm til det berørte området. Motta ingen medikamenter eller kjemikalier som utgjør en betydelig risiko for bivirkninger, pasienten gjennomgår denne form for behandling gis med en viss intensitet av dagens for å lindre smerter og symptomer relatert til sykdommer som kronisk leddgikt og muskel problemer.

Short-Term Fordeler

Elektroterapi er primært involvert med smertelindring. Det formidler levering av smerte signaler til hjernen. I forvalte spesifikke intensiteter av dagens, bremser det ned eller blokkerer overføring av smertesignaler gjennom nevrale fiber, som igjen kan redusere ubehag brakt av leddgikt betennelser, rygg og nakke smerter og med smerter brakt av muskel skader, særlig blant idrettsutøvere . I noen tilfeller er elektroterapi brukes til å effektivt levere smertestillende og betennelsesdempende medisiner på problematiske områder som incisions, sprekker og veer.

Long-Term Fordeler

Terapien fremmer fysiokjemiske endringer og stimulerer muskel sammentrekning å lindre symptomene og alvorlighetsgraden av vanlige helseplager. The American Physical Therapy Association erkjenner noen av de kjente elektroterapi rehabiliteringspenger som behandling til nevromuskulær dysfunksjon, forbedring av styrke, forbedring av motorisk kontroll, nedbremsing av muskelatrofi, bedre blodgjennomstrømning på skadde områder, vev reparasjon, stimulering av sårheling, connective og dermal vev restaurering, og mange andre. Det er nyttig i å håndtere smerten forbundet med rehabiliterende behandlinger involvert i å forbedre bevegelsen og bevegeligheten av det berørte området. Derfor er det en av de sikreste metoder å bruke for langsiktig smertelindring og er svært nyttig for å hindre postoperative komplikasjoner som venøs trombose.

Behandling Advantage

Elektroterapi bærer en rekke fordeler over narkotika og kirurgiske metoder for behandling. Som det er stoff-fri, ikke-invasiv og ikke-vanedannende, lindrer det pasientene av risikoen for helseproblemer knyttet til narkotika bivirkninger. Sammenlignet med narkotika, mål den direkte nøyaktig det området av smerte. Det kan være billigere enn medikamenter og operasjoner, men det er svært effektivt i å redusere smerte og hevelse og i å fremme muskelspasmer. Plus, den ikke leverer uønskede bivirkninger.

Advarsel

Mens elektroterapi er generelt trygt å bruke, kan det ikke være den ideelle behandling for folk som er under narkotiske medisiner, som har hyposensitive kropp områder eller udiagnostiserte smerter, eller som er gravide. Pasienter med pacemakere må aldri forsøke gjennomgår elektroterapi uten å konsultere legen sin. Denne form for behandling er heller ikke trygt for folk med metall implantater, personer som nylig har gjennomgått ioniserende stråling behandlinger, og personer med alvorlige diabetiske tilstander. Derfor må det utvises forsiktighet av folk som planlegger å gjennomgå elektroterapi behandling. I alle tilfeller, kontakt legen din godkjenning først.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------