Stilling: helse > hud >

felles virkemidler for morgenkvalme

   Morgenkvalme, en av de tidligste symptomene på graviditet, er preget av kvalme, og noen ganger oppkast. Det er antatt at hormonelle endringer som følge av graviditet forårsake denne tilstanden. En rekke virkemidler er mye brukt til å behandle morgenkvalme

Ginger Root

For århundrer, har gravide brukt ingefær som et middel for morgenkvalme. Vitenskapelige studier synes å støtte bruk av denne urten for kvalme assosiert med denne tilstanden. For eksempel, studier ved University of Michigan Medical Center fant at ingefær lindret symptomene på morgenen sykdom blant deltakerne i studien.

Lukt

Den luktesans er mer uttalt i løpet av svangerskapet, og en rekke lukt trigger kvalme og oppkast i noen kvinner. Å nøytralisere lukt som gjør deg kvalm, legger du et par dråper sitron essensielle olje på et lommetørkle, og hold denne over nesen din når du er innenfor rekkevidde av lukt. Krydret mat, for eksempel, skaper ofte følelser av kvalme. Du kan også minimere lukt av matlaging næringsmidler med ventilerende kjøkkenet ditt så mye som mulig ved å åpne vinduer og slå på avtrekksvifter.

Vann og Fluids

Drikk vann og frukt juice i løpet av dagen for å unngå dehydrering, som vanligvis øker hyppigheten og alvorlighetsgraden av morgenkvalme symptomer. Vær nøye med å drikke væske ca 30 minutter før eller etter at du spiser måltider heller enn på samme tid. Unngå kaffe, te og cola som inneholder koffein.

Diet

Begrens deg til å spise kjedelig mat heller enn rik, krydret eller stekt, fet mat for å unngå morgenkvalme. Spise og smelling disse matvarene har en tendens til å utløse kvalme. Grease og krydder også en tendens til å forårsake halsbrann. Legge stivelse slik som poteter og pasta til kosthold bidrar også forhindre kvalme og oppkast forbundet med morgenkvalme.

Salty, Crunchy Snacks

Snack på salt, crunchy mat som vanlig potet chips mellom måltider gjennom dagen. Spis om en håndfull av sjetongene ved første tegn på kvalme å hjelpe den bort. Potetgull har vist seg å hjelpe avgjøre magen. Snacking på bananer også bidrar til å opprettholde blod sukker nivåer, bidrar til å unngå morgenkvalme.

Måltidene

Spis mindre måltider spredt dem ut i løpet av dagen heller enn å spise to eller tre store måltider, fordi en full mage er mer utsatt til kvalme. Også unngå å drikke væske på samme tid som du spiser dine måltider. I stedet, drikke vann, juice eller annen væske fra 20 til 30 minutter før eller etter du spiser.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------