Stilling: helse > hud >

hjem rette for et barns mageknip

   Stomachaches er vanlig hos små barn. En mageverk, kan imidlertid tyde på en alvorlig sykdom, så prøv å finne årsaken til smerten før du prøver et hjem rettsmiddel. Gastroenteritt, allergiske reaksjoner, laktose intoleranse, forstoppelse, kan gass, forkjølelse og blindtarmbetennelse alle forårsake magesmerter

Rest

Hvile kan noen ganger lindre barnets magesmerter. Oppmuntre barnet til å hvile i sengen eller på sofaen under noen varme tepper. En favoritt utstoppede dyr eller leketøy kan hjelpe ham slappe av. Kos med barnet også kan bidra til å få fritak fra en magesmerter.

Liquids Food

Drikke mye væske kan bidra til å avlaste forstoppelse, som ofte er en årsak til magesmerter. Væsker også hindre dehydrering, spesielt hvis barnet har en forkjølelse eller influensa magen. Unngå krydret eller rik mat som kan føre til mer ubehag i magen. Hvis en magesmerter ledsages av oppkast, med fast føde. Peppermynte tinktur eller te kan slappe av magemusklene og lindre smerte.

Heat

Et varmt bad kan hjelpe et barn slappe av og lette hans magesmerter. Eller, for en ungdom, bruker den laveste innstillingen på en oppvarming pad. Linfrø puter, tilgjengelig i mange butikker, kan varmes i mikrobølgeovn og plassert på et barns magen for å lindre smerten.

Massasje

Prøv massere barnets mage for å lindre smerter brakt videre av gass. Flytt hånden i en urviseren, sirkulær bevegelse samtidig lett trykk.

Medisiner

Bruk medisiner med forsiktighet. Evaluere årsaken til smerten før administrering av medisiner. Sjekk med lege eller apotek før administrering av medisiner til et svært lite barn.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------