Stilling: helse > hud >

hva er årsakene til septisk sjokk?

   Septisk sjokk er når blodtrykket synker så lavt at det er i livstruende scenen. Årsakene-en kombinasjon av infeksjon, betennelse og immunsystem funksjoner gått galt-er like alvorlig som symptomene oppleves fra den (lavt blodtrykk, mental forvirring og svimmelhet, for å nevne tre). Hva mer, ikke septisk sjokk ikke bare ramme en del av kroppen, det kan ramme alle deler av det

. Symptomer

Ifølge Mayo Clinic nettsiden, sepsis symptomer inkluderer rask puls, rask pust og lav kroppstemperatur-eller feber. Hvis sepsis tilstanden forverres, disse symptomene tjene som tidlig forløpere til alvorlig sepsis (også kjent som septisk sjokk). Symptomer som indikerer sepsis har kommet til septisk sjokk status er: en merkbar nedgang i urin-utgang, en hud utslett, eller hud som er spylt eller blødning, diaré, og forvirring. Svimmelhet på grunn av lavt blodtrykk vil følge.

Årsaker

Den grunnleggende årsaken til septisk sjokk er når en bakterie av noe slag (eller bakterier) kommer inn i kroppen på grunn av mange grunner (sykdom, kirurgi eller infeksjon) . Inne i kroppen, er spiren angrepet av immunsystemet. Bruke betennelse som sitt våpen og interne gjerde, sequesters kroppen vanligvis spiren til et lite område som det reparerer skadet vev. Men når kroppen produserer for mange kjemiske signaler på grunn av bakterie nærvær, alle kroppens uunngåelig blir berørt på grunn av betennelse oppstår over hele kroppen-og dette skjer ikke bare på målet området (kimen plassering). Denne overbelastning av betennelse får kroppen til å produsere blodpropp over hele kroppen til å bekjempe oppfattet infeksjoner og skader i stedet for bare på skaden eller infeksjon nettsted. Kroppen er da ute av stand til også å ødelegge den unødvendige blodpropp før de kan opprette septisk sjokk symptomer.

Blodpropper

Fordi alle organer i kroppen vår, inkludert hjernen vår, er avhengig av oksygenrikt blod, å ha for Mange blodpropper i kroppen vår arbeider mot oss på en dramatisk måte. Den blodpropp forby rask flyt av denne livsviktige næringsstoffer til organer, til tross for vårt hjerte forsøk på å jobbe enda hardere under de omstendigheter for å få det der. Derfor, dette resulterer i en ekstrem fall i blodtrykket.

Blood Pressure

Når kroppens blodtrykket synker for lavt, kan vi ikke tenke så klart. Vår hjerne er fratatt oksygenrikt blod den trenger for å fungere. Dette fører til septisk sjokk symptom på forvirring og svimmelhet.

Body Failure

Når kroppen begynner å oppleve et fall i blodtrykket, begynner det å forsøke å beskytte sin evne til å opprettholde livsnødvendige aktiviteter. Derfor, reduserer det enhver aktivitet som kan reduseres uten fare for liv. Et eksempel på dette er urin utgang. Et annet eksempel er en lav kroppstemperatur. Men når kroppen har brukt opp sin evne til å redusere all aktivitet unntatt livsnødvendige aktivitet-og tilstanden er fortsatt til stede-den går inn septisk sjokk som en siste utvei.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------