Stilling: helse > hud >

hvordan å redusere alkoholforbruket

  Har du noen gang selv finner å ha en altfor mange cocktails på sports bar? Er du sannsynligvis overindulge fra øl kjøligere under nabolaget Block Party? Mange av oss drikker litt oftere eller i større mengder enn vi vet vi bør. Vi trenger å lære å redusere vårt forbruk-spesielt på grunn av koblingen mellom kronisk overforbruk og slike sykdommer som gastritt, hjertesykdom, hjerneskade og ulike kreftformer. Redusere forbruk kan oppnås ved strategier som hjelper sosiale drinkers redusere inntaket av øl, vin og blandede drinker.

Du trenger:
trening
. gå ned i vekt.
meditasjon.


en.
Sitt ved et bord borte fra baren når du går ut for natten. Hvis du er på en fest, gjelder det samme. Du må fysisk skille deg fra området der drikke er selvsagt tilgjengelig. Stake ut ditt sted tidlig og holde på sosialt samvær.
To.
Bestill mat og en ikke-alkoholholdige drikker for å starte kvelden. Du er sannsynligvis reduserer alkoholinntaket hvis du har en full mage og har begynt på kvelden uten å drikke. Vær spesielt forsiktig med å ha en alkoholholdig drikke før du forlater huset, da dette kan starter du på et mønster for natten.
Tre.
Ta en venn med deg på fest for å lette nerver og hjelper deg holde deg unna refiller. Mange mennesker er mer sannsynlig å drikke i overkant på sosiale arrangementer hvor de føler uvel. Husk, kan alkohol lindre angst, men du vil sannsynligvis lide større konsekvenser, for eksempel pinlige deg selv og andre dersom du drikker mye.
Fire.
Hell halvparten på boks eller flaske øl i et glass og sykepleier det. Ikke la vente personalet press deg til å kjøpe mer. Fortell venner på forhånd hvor mye du har tenkt å drikke slik at de ikke vil oppfordre deg til å "ta et nytt bilde" eller "har en annen øl. "
Fem.
Tidsplan for deg selv sporadisk helgen hendelser som ikke inneholder alkohol. Bestem et visst antall dager i hver måned som du ikke vil delta i noen drikke, og holde seg til planen.
6.
Hold oversikt over hver dato du drikker og hvor mye du drikker i løpet av den tiden. Når en person "ser" hvor mye han er tidkrevende, gir det en effektiv motivasjon for å redusere alkoholinntaket.
7.
Foreslå spill og aktiviteter for å distrahere deg fra alkohol under sosiale anledninger. Holde sinn og hendene aktivt vil hjelpe deg å holde deg unna cocktails. Ta med bord-eller videospill, hvis verten godkjenner. Du kan også spille gamle velprøvde, som charades eller "I Spy".

Tips og advarsler


 • ikke lager alkohol hjemme ditt. Hvis du har en fest, kjøpe bare nok for dette arrangementet.
 • Ikke ofte arrangert der drikking kamper er spilt. Hvis de oppstår i løpet av kvelden, gjør det en tidlig kveld, slik at du ikke blir fristet til å engasjere seg i dem selv.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------