Stilling: helse > hud >

hvordan finne tid til å legge treningen til livet ditt

   Vi vet alle at trening er viktig for en sunn kropp og men det virker nesten umulig å finne enda 30 minutter om dagen for det. Du kjøper treningsutstyr eller delta i helse-klubben, alle med gode intensjoner, men det er å finne tid til å trene som er problemet. Du tar vare på familien din, du tar vare på jobben din, det er på tide å ta vare på deg. Du trenger bare å legge til 30 minutter med trening tre dager i uken for å holde seg frisk. Med disse tipsene er du sikker på å kunne finne tid til å legge treningen til livet ditt.

Du trenger:
noen leker eller fargerike objekter
. noe som vil lage bråk.


en.
Hold styr på tiden din. Start med å skrive ned i en daglig logg hvordan du bruker hvert minutt av hver dag. Du må tildele tid til arbeid, tid for pendler og tid for din familie forpliktelser. Nå, log hvor mye tid du bruker på å gjøre andre aktiviteter som for eksempel ved hjelp av datamaskinen, ser på TV eller tekstil venner. Du er sikker på å finne minst 30 minutter om dagen som du avfall som kan brukes til noen form for trening i stedet.
to.
Finn trening du liker. Mange ganger folk ikke prøver å finne tid til å trene fordi de mener trening er kjedelig. Men det finnes flere måter enn å gå til en aerobic klasse eller gå en tredemølle til trening. Gå utenfor, løping, sykling, svømming, vekttrening, deltar i en idrett minst 3 ganger i uken eller spille basketball i oppkjørselen med barnet ditt er alle legitime måter å utøve. Kanskje du kan gå to ganger i uken og svømmer to ganger i uken. Blande opp øvelsen vil gjøre det mer interessant så du ikke blir lei. Velg øvelse som passer deg og din livsstil slik at du vil holde oss til det.
Tre.
Do dobbelt-plikt. Bruker du mye tid på å vente for barnet på sport praksis eller dans? Har du en time lunsj pause på jobben? Hva med å sitte foran tv? I stedet for å sitte i bilen å vente på barnet ditt, eller tilbringe hele lunsjpausen sitter eller shopping, prøve å bruke noen eller alle av denne tiden trener. Ta en 15-30 minutters gange mens du venter på barnet ditt eller under lunsjpausen. Hjemme, bruke tredemølle eller sykkel mens du ser på din favoritt show. Du vil oppnå to ting på en gang og har fortsatt tid til å legge trening.
Fire.
Bruk familiens tid som treningstid. Barn elsker å være aktiv og også nyte når foreldrene delta i. På kveldene kan du gå turer sammen, ri sykler, bade, spille tag eller touch fotball, eller skate, noe som får deg all bevegelse og ha det gøy. Dette er en flott måte å tilbringe tiden som familie og å få alle friske og i form.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------