Stilling: helse > hud >

hvordan vet de tidlige tegn på graviditet

  Tror du at du kan være gravid? Noen ganger når kvinner ønsker å bli gravide, dommer de hver liten sympton som derved bli en graviditet sympton. Dessverre, PMS symptons er ofte de samme som tidlig graviditet symptons som gjør en kvinne irritiable og frustated ennå håp. Her er noen tidlige tegn på en mulig graviditet
en.
Implantasjon blødninger eller spotting kan forekomme i noen kvinner. Dette er når egget er implantert i livmoren. Det kan være en rosa eller brun farge og skjer ca 10 dager etter eggløsning. Men fordi det er rundt samme tid menstruasjonen er ventet, kan det være din menstruasjonssyklus spotting før det helt kommer på. Du må ikke ta en graviditetstest ennå. Vent noen dager og se.
To.
Mensen kom ikke på den eksakte dagen det skulle og selvfølgelig er du spent på om du prøver å bli gravid. Men hvis du opplever den vanlige tunge kramper du sannsynligvis ikke gravid. Vente fire dager før du tar en graviditetstest.
Tre.
Føler du deg naseous? Dette er en tidlig graviditet sympton, så tidlig som en uke etter eggløsning. Men noen kvinner med veldig dårlige PMS er naseous også før menstruasjonssyklusen kommer.
Fire.
Høyere basal temperaturmålinger (hvis du er diagrammer) kan bety graviditet. Normalt før en syklus begynner det går ned igjen. Hvis det er fortsatt høy og din syklus er forsinket, kan det bety at du er gravid.
fem.
Hvis du er trøtt og har hodepine, kan du være gravid. Dette skjer på grunn av hormon nivået stiger. Men dette er også et sympton på PMS. Hvis du aldri oppleve PMS symptons enn det er en mulighet at du er gravid.

Tips og advarsler


 • Fordi tidlig i svangerskapet sypmtons er så nær PMS symptons, den beste tingen å gjøre er å vente å se om menstruasjonen er faktisk kommer på. Vent fem dager før du tar en test. Hvis du er fem dager etter mensen er forfallsdato, gå videre og ta prøven. Hvis du er gravid, vil svangerskapet hormonet være mer sterkere. Sørg for å bruke første morgenurin.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------