Stilling: helse > hud >

er alkohol et stoff?

   Alkohol er allment akseptert som en normal del av livet. Med narkotikabruk ulovlig, men alkohol lovlig for de over 21 år i USA, mange hevder at alkohol er ikke et stoff. Realiteten er at alkohol virker sammen med kroppen akkurat som alle andre narkotika, og har alvorlige konsekvenser når misbrukt

Definisjon av alkohol

Alkoholholdige drikker er drikkevarer gjort gjennom en prosess med gjæring som er enten etylalkohol eller etanol produkter. All alkohol er gjort via den samme prosessen uavhengig av "bevis" eller alkoholinnhold. Gjæren i prosessen feeds på sukker og karbohydrater excreting alkohol og karbondioksid biprodukt.

Dempende

Alkohol er klassifisert som en depressant med evnen til å skade kroppen og hjernen. Den primære funksjon depressiva er å slappe av muskler og nerver musling. For å gjøre dette, må den direkte påvirke blodgjennomstrømningen i musklene og nervene i hele det sentrale nervesystemet.

Cardiovascualr Effekter

Alkohol har en svært spesifikk virkning på det kardiovaskulære systemet. Det fører til vasodilatasjon av de små blodkarene under huden. Det øker hjertefrekvensen, noe som kan føre til svimmelhet, hodepine og dirrer. En person kan falle inn i en tilstand av hypotermi på grunn av alkoholbruk fordi som blodårene utvides, varme går tapt og kroppens temperatur kan falle betydelig. Åpningen av blodårene er hvorfor en person svette og vises flush når beruset.

Cerebral Effekter

Virkningene av alkohol på hjernen fører til motoriske problemer i koordinasjon, balanse og visjon. Alkohol gjennomsyrer lillehjernen, den delen av hjernen som hjelper en person med finmotorikken, reflekser og visjon. Alkohol senker også hemninger, endrer dømmekraft og resonneringsevne ved å påvirke hjernebarken. Det limbiske systemet er undertrykt, skaper hukommelsestap og høy tilstander av emosjonell opphisselse når beruset. Hele det sentrale nervesystemet blir deprimert av alkohol forbruk.

Digestive Effekter

Mens alle vet om personen som drikker før de kaster opp, få forstår hvorfor. Alkohol fører til en økning i syrenivået i magen. Resultatet av dette er en irritasjon, ikke bare i magen, men også i tarmen. Denne irritasjonen er derfor folk kaster opp eller har diaré etter å ha drukket alkohol.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------