Stilling: helse > hud >

hva Kjønnssykdommer kan en celleprøve oppdage?

   Celleprøver test celler for indikasjoner på livmorhalskreft, men noen kjønnssykdommer kan også påvises i unormal celleprøve resultater. Unormale resultater er ofte uklare og krever ytterligere testing for å finne årsaken

Du trenger:.
Soya (valgfritt) Vitamin E (valgfritt) Black cohosh (valgfritt) Dong Quai (valgfritt) Ginseng (valgfritt)
.

Human Papillomavirus

Siden HPV viruset er knyttet til livmorhalskreft, kan HPV påvises gjennom en celleprøve. Celleprøver kan oppdage lavgradig intraepitelial skvamøst lesjoner, som er små celleforandringer forårsaket av HPV-infeksjon.

trichomoniasis

trichomoniasis er den vanligste helbredelig STD, og en av de mest sannsynlige til å bli oppdaget av en celleprøve. Celleprøver viser 60 prosent nøyaktighet for påvisning trichomoniasis, ifølge trichomoniasis. org.

Chlamydia

celleprøver kan påvise klamydia dersom resultatene viser betennelse i cellene eller hvis livmorhalsen er merkbart betent.

Herpes

I sjeldne tilfeller kan PAP smøre Resultatene viser celler som har blitt skadet av en herpes infeksjon. Synlig sår fra en herpes utbrudd kan lett identifiseres under fysisk eksamen.

Advarsel

celleprøver er ikke en pålitelig metode for påvisning av seksuelt overførbare sykdommer. Spør legen din for STD testing for å sikre nøyaktige resultater. Dette kan innebære en vattpinne på livmorhalsen eller en blodprøve.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------