Stilling: helse > hud >

hva er cellulitter?

   Uansett hvor stor eller liten du er, hvis du er en kvinne, har du sannsynligvis noen cellulite. Cellulite er et skjemmende problem som forårsaker mange kvinner å bruke hundrevis av mulige botemidler. Akkurat det fører til at huden til å ta på at cottage cheese utseende? Du er sikkert lurer på om det er noe du kan gjøre for å hindre eller bli kvitt det

Forstå Cellulite

Cellulitter er dimpled utseendet av huden som oppstår når fettlagrene sitter rett under hudens overflate. Dette er et vanlig problem, særlig for kvinner. Den lår, rumpe og mage er de vanligste områdene hvor cellulite bygger opp. Cellulite viser vanligvis opp en gang etter puberteten. Mens det er en skjemmende og noen ganger pinlig tilstand, er det ikke et farlig problem, og det er ikke nødvendigvis et tegn på fedme. Selv slanke mennesker kan utvikle cellulitter, fordi alle har fett rett under huden.

Årsaker

Kjønn er nummer én faktor, som de fleste mennesker med cellulitter er kvinne. Hormoner, slik som østrogen, antas å spille en rolle i cellulitter utvikling, siden det er et typisk kvinnelig problem som dukker opp i løpet av puberteten. Diett kan også bidra til cellulitter, som karbohydrater, salt og en mangel på fiber synes å øke cellulitt innskudd. Genene synes å spille en del i cellulitter utvikling også. Røykere og ikke-exercisers er mer sannsynlig å utvikle cellulitt. Endelig kan sirkulasjon problemer forårsake tilstanden, noe som betyr støvtette undertøy som begrenser blodstrømmen kan være en årsak.

Forebygging /løsning

De som ennå ikke har cellulitt kan forhindre det ved å leve så sunt som mulig. En diett full av frukt, grønnsaker og andre former for fiber kan hjelpe. Regelmessig mosjon, en riktig vekt og en lav-stress livsstil ser ut til å begrense produksjonen cellulitter. Kvinner kan også holde cellulitter i sjakk ved å bruke remmer og løstsittende undertøy. Men siden gener og hormoner spiller en rolle i utviklingen cellulitter, selv de mest forsiktige endringer i livsstil kan ikke hindre utviklingen.

Behandling

Mange produkter hevder å være i stand til å "kurere" cellulitter. Dessverre er det ingen mirakel kur for denne tilstanden. Kremer hevder å oppløse fett under huden, men mislykkes i å fullstendig helbrede cellulite. Massasje behandlinger i spa kan gi midlertidige resultater, men disse vanligvis oppstår fordi huden rundt cellulitt svulmer litt, skjuler gropene og divots av cellulitter. Dette vil forsvinne etter noen uker, og cellulite vil dukke opp igjen. De fleste av disse behandlinger koster en betydelig sum penger og gi begrensede resultater.

Dealing With Eksisterende Cellulite

Selv kirurgisk fjerning fett teknikker, som for eksempel fettsuging, kan ikke hjelpe mye med cellulitter, fordi disse teknikkene fokus på fett dypt i kroppen. Cellulite sitter like under overflaten av huden. Selv om du ikke kan kurere cellulitter, kan du redusere utseendet ganske mye. Trening og et riktig kosthold er viktig hvis du ønsker å begrense forekomsten av cellulitter din. Du må finne øvelser som mål musklene i underkroppen. Det anbefales å bytte til en diett som er lav i fett og salt og høy i naturlige fiber.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------