Stilling: helse > hud >

hvordan å bruke en eggløsning prediktor

   Eggløsningen skjer når et egg frigjøres fra en eggstokk i egglederen. Når dette skjer, er en kvinne kunne bli gravid. Vanligvis er det omtrent ett til tre dagers vindu per måned når unnfangelsen er mulig. Hvis du prøver å få barn, kan eggløsning prediktor kits å finne ut når du har eggløsning. Disse prediktorene arbeid ved å oppdage en bølge av luteiniserende hormon i urinen din rett før du har eggløsning
en
. . Spor syklus. Notat på en kalender når du begynner mensen. Det er best å gjøre dette i flere måneder for å observere din personlige mønster. Bestem hvor mange dager vanligvis går fra start dagen i menstruasjonen en måned til den neste. For de fleste kvinner, er dette ca 28 dager, men det varierer fra person til person. Dersom syklusen er ca 28 dager lang, begynne å teste på dag 11, som er omtrent tre dager før eggløsning skal normalt skje.
To.
Test i midten av ettermiddagen. Urin som utskilles første om morgenen kan produsere falske positive testresultater. Hvis du tar flere tester, hver på en påfølgende dag, test på samme tid hver dag.
Tre.
Fjern hetten fra testpinnen. Med noen kits, vil du holde pinnen av grepet på slutten, og pek den absorberende spissen inn i strømmen av urin i ca fem sekunder. Med andre sett, kan du ha muligheten til å urinere i en kopp og holder staven er spissen i urinen i fem sekunder. Etter fem sekunder, bytter igjen og legg den testpinnen ned på et flatt underlag med resultatet vinduet vendt oppover.
fire.
Vent fem minutter og sjekke resultatet. Kontrollen vinduet vil alltid vise en vertikal lilla linje. Hvis du også se en vertikal lilla linje i resultatet vindu som er like mørke som linjen i kontrollvinduet eller mørkere, så du har testet positivt for en bølge av luteiniserende hormon. Hvis du ønsker å bli gravid, er det best å ha sex på den dagen du tar testen, og de to eller tre dager etter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------