Stilling: helse > hud >

hvordan å slutte å røyke før svangerskapet

  Røyking og graviditet ikke bland godt. Tar kontroll over kroppen din er den smarteste måten å sikre en sunn baby. Like vanskelig som å slutte å røyke kan være, er målet å produsere et friskt barn fra avhengighet-free kroppen en sterk drivkraft. Det er produkter på markedet, hypnose, selv-affirmasjoner og støttegrupper. Enhver og alle vil fungere hvis du vil ha dem til. Utforsk noen av måtene du kan gjøre dette målet

Du trenger:.
Goal cardsNicotine patchJournaling bestille


en
Sett et mål. . . I dette tilfellet, kan du ikke bli gravid før du har erobret behovet for å røyke. Sett en dato på målet ditt, og deretter hånd-skrive det minst 25 ganger på oppskrift kort du kan tape i skapet, eller på din speil, kjøleskap og datamaskin.
To.
Utdanne selv om den skade røyking vil gjøre til din fremtidige fosteret, og hvor passiv røyking vil påvirke hennes nyfødte lungene. Lær hvordan røyking påvirker deg og hvor mange færre år vil du måtte tilbringe med barnet og barnebarn hvis du ikke stopper.
tre.
Bruk et nikotinplaster og journal hver dag, skrive ned når du ønsker å røyke, når du gjorde røyker, og hvor mange sigaretter du røykt. Sjekk ut Resources under for å se hvordan noen opphør produkter er vurdert. Feire triumfer og belønn deg selv med velvære for sigaretter du slått ned.
Fire.
Prøv hypnose. Kontakt med familien din lege for råd og referanser
5
Snakk med legen din om rådgivning. . Dra nytte av sesjoner som tilbys ved sykehus i ditt område. Selv den amerikanske regjeringen har litteratur og forslag som kan være nyttig. Sjekk ut Resources listet nedenfor.
6.
Mobilisere en sterk støtte system. Disse vil være familiemedlemmer, venner, kolleger, en prest og til og med naboer. Når du har fortalt dem om målene dine, de vil oppfordre deg til å motstå tobakk og kan til og med bli røyk-ending kamerater.

Tips og advarsler


 • Når trangen å røyke treff, ta flere dype inhalasjon puster inntil trangen har passert. Pusser tennene og bruke munnvann ofte. Mint og tobakk aldri ser ut til å fungere sammen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------