Stilling: helse > hud >

naturlige urinveisinfeksjon behandling

   Urin er vanligvis sterile. Det fører ikke bakterier, virus og sopp. Alt det bærer er salter og væske kroppen avfallsstoffer. Derfor, i motsetning til vanlig oppfatning, er urinveisinfeksjon (UVI) ikke forårsaket av urin, men av befolkningen i organismer som er tilstede i vertens fordøyelseskanalen og holde på urinrøret. UTI er generelt helbredelig og håndterbar, men den trenger en umiddelbar og effektiv behandling for å hindre alvorlige komplikasjoner

Common UTI Behandling

En person som lider UTI vanligvis gjennomgår en urin test for å finne årsaken til infeksjonen. Vanligvis vil pasienten være foreskrevet å bruke antibiotika for å drepe infeksjonen bakterier eller sopp. For enkle infeksjoner, kan en pasient bli satt under en tre-dagers antibiotikabehandling. Alvorlige infeksjoner kan ta lengre tid enn syv dager av antibiotika behandling. Mens et antibiotikum er bevist effektive i å drepe sykdom og smitte forårsaker organismer, bærer det også visse helserisiko på grunn av bivirkninger, spesielt med langvarig antibiotika bruk. I lys av dette, naturlig UTI rettsmidler stede tryggere, men effektive behandlinger som ikke leverer plagsomme bivirkninger.

Natural Rettsmidler

Natural UTI behandlinger er vanligvis plante-og livsstil-baserte. De er også billigere og mer tilgjengelig. Alternativet for denne type behandling varierer fra mat, urter til ting som du vanligvis finner på kjøkkenet. Opprettholde en god flyt av urin er god i å håndtere smitte. Øker væskeinntaket hjelper kroppen din effektivt utvanne og skylle ut uønskede stoffer. Drikker en blanding av ½ ts. baking soda i 8 oz. av vann er en av de klassiske kjøkkenet UTI middel. Tar en lett løsning av natron inne i systemet øker syre base balansen av sure urin, en vanlig infeksjon symptom. I tillegg er det enkelte frukter som du enkelt kan finne i kjøleskapet ditt kan faktisk hjelpe deg å administrere urinveisinfeksjon. Spise ferske eller Juiced blåbær og tyttebær kan du kroppen til å dra nytte av sin bakterier-hemmende egenskaper. Disse fruktene også bære komponenter som hindrer sykdomsfremkallende bakterier fra sengetøy ned i blæren. En annen nyttig frukt er ananas. Denne tropiske frukten ble funnet å bære bromelain, et enzym som også fungerer som en naturlig antibiotika. Tomato er en annen frukt som bærer en kraftig alkalisering effekt som hjelper nøytralisere kroppen pH, noe som gir deg sterkere immunforsvar for å forhindre utbruddet av UVI symptomer.

Vitamin C Supplements

Bortsett fra frukt kilder, ta vitamin C-tilskudd ble funnet effektive i å forebygge eller håndtere tilbakevendende urinveisinfeksjoner. Vitamin C bidrar til å holde blæren sunn og ivaretar helse mot adgang forbudt sykdomsfremkallende bakterier og organismer.

Aromaterapi

Den beroligende og avslappende effekt av aromaterapi, i kombinasjon med tradisjonell massasje, er kjent for å forbedre helsen. Med det, hjelper det avlaste kroppen av plagene brakt av UVI symptomer, som magesmerter og hevelse.

The Healing Power of Herbs

Enten i tinkturer eller te, den mektige, anti-bakteriell og anti- inflammatoriske egenskaper av urter, som pipsissewa, Buchu, solhatt og UVA Ursi, har lenge vært brukt til å avhjelpe smerter og ubehag brakt av symptomene på UVI.

Forsiktig

Med naturlige behandlinger, er det ingen som oppfordres til å selv-medisinere. Selv med planter og urter, er det en god sjanse for å lide konsekvensene av feil bruk. Søker hjelp av en herbalist eller homeopat før du prøver ut en urte rutine.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------