Stilling: helse > hud >

om Remicade

   Remicade er merkenavnet på en medisin som heter infliximab. Dette legemidlet er vanlig å behandle ulike typer leddgikt, enkelte sykdommer i tarmen og visse hudsykdommer. Medisinen injiseres i pasientens blodåre. Remicade brukes for å undertrykke immunsystemet, og kjempet mot et naturlig stoff i kroppen som kalles tumor nekrose faktor (TNF). Når en person lider av leddgikt eller andre autoimmune sykdommer, årsaker TNF immunsystemet til å angripe kroppens vev. Dette i sin tur forårsaker betennelse og smerte. Remicade blokkerer TNF, reduserer både betennelser, smerter og hevelse. Det har evnen til å bremse utviklingen av visse sykdommer som forårsaker betennelse

Administrasjon Remicade til en pasient

Når en pasient er gitt Remicade, sykepleier eller annet helsepersonell veier pasienten for å bestemme riktig dosering. Sykepleieren vil også vurdere pasientens medisinske spørsmål også. Etter å ha bestemt dosering, vil sykepleier sjekker pasientens vitale tegn, inkludert temperatur, blodtrykk og hjertefrekvens. Endelig, vil sykepleieren bruke en IV nål til å injisere medisinen inn i pasientens blodåre. Prosedyren tar vanligvis ca 2 timer. Pasienter tilbake hver 6 til 8 uker for oppfølgende behandling.

Side Effects

Som med alle medisiner, vil pasienter opplever bivirkninger. Typiske bivirkninger forbundet med Remicade være kvalme, hodepine og smerter i magen. Flere alvorlige bivirkninger kan omfatte svimmelhet, synsproblemer, pustevansker, hevelser, blødninger og andre unormale hendelser. Hvis en pasient opplever disse bivirkningene, bør han oppsøke lege umiddelbart. En person som tar Remicade har svakere immunforsvar, så han vil være mer mottakelig for forkjølelse, influensa og andre infeksjoner. Remicade setter også pasienter på et høyere risiko for å utvikle kreft og leversvikt.

Før Beginning Remicade

Før pasienten begynner å ta Remicade, skal han varsle legen om eventuelle allergier til medisiner. Legen må vite pasientens medisinske historie, inkludert tuberkulose, kreft, hjertesykdommer, leversykdom, eller noen annen alvorlig sykdom som pasienten kan ha hatt i det siste. Gi legen med medisinske historie informasjon vil sikre at pasienten får den beste behandlingen for deres tilstand.

Sykdommer som vanligvis behandles med Remicade

Remicade brukes til å behandle flere sykdommer som er forårsaket av det angripende av sunn kropp vev. Sykdommer som Bekhterevs sykdom, revmatoid artritt, plakk psoriasis og andre autoimmune sykdommer har alle blitt vellykket behandlet med Remicade. Pasienter bør diskutere sin medisinske tilstander med sine leger for å finne ut om Remicade er riktig for dem.

Hvordan Remicade kan forbedre Quality of Life

Pasienter som tar Remicade kan oppleve en rekke helsemessige fordeler. Denne medisinen kan forsinke eller stoppe leddskader. Remicade kan redusere hevelser i ledd og betennelser. Det kan lindre stivhet og smerter. Noen pasienter har større fleksibilitet og mobilitet, i stand til å utføre handlinger som var vanskelig å gjøre før du begynner Remicade. Pasienter med hudsykdommer, som for eksempel plakk psoriasis, kan nyte klarere hud. De med Crohns sykdom, en lidelse preget av kronisk diaré og magesmerter, ofte kan oppleve redusert symptomer i tillegg.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------