Stilling: helse > hud >

hva som anses normal fødselsvekt?

   Normal fødselsvekt er det helsepersonell opprettholde babyer bør veie etter en full gestational perioden. Ifølge University of Virginia og mars Dimes, er normal fødsel vekt 5 pounds og 8 gram, mens Mayo Clinic definerer det som 5 pounds og 4 gram. Et barns fødselsvekt er viktig fordi noen av dem som veier mindre enn normalt kan ha både kortsiktige og lang-varige effekter. Normal fødselsvekt er ikke den ideelle vekt, men heller, minimum. Gjennomsnittlig fødselsvekt er ca 7 pounds.

The Good News om normal fødselsvekt

Selv om mange sider av svangerskap og fødsel er ute av mors kontroll, fødselsvekt. full-term babyer trenger ikke å være en av dem. Det finnes en rekke måter for moms-å-være for å sikre deres barn er av en normal fødselsvekt på den dagen han er klar til å gjøre sin første offisielle opptreden i verden. De viktigste måtene er et sunt kosthold (noe som åpner for en og annen craving), og avstå fra å bruke alkohol, reseptfrie legemidler og sigaretter.

Hvordan Gravide kvinner kan gi sine barn en Boost

Hvis gravide kvinner er årvåkne om tre viktige aspekter av deres livsstil, de vil gi sine babyer alle fordeler de kan for å bli født på eller over normal fødselsvekt:

Mens næringsrik mat er viktig for alle, er det kritisk viktig for gravide kvinner. MOM-å-være kosthold og hennes vektøkning under svangerskapet påvirke hennes barns vektøkning i utero og påfølgende fødselsvekt. De fleste foreldre ville ikke mate en nyfødt salt, sukkerholdige, fett-laden formel, men moms som altfor ofte hule i sine cravings for junk food er infusjonen barnets blodet med de samme stoffene.

Selv moderate mengder alkohol og illegale rusmidler skriv gjøre barnets blodet på samme måte næringsstoffer, som kan føre til føtalt alkoholsyndrom, rusmiddelavhengighet (for eksempel sprekk babyer) og for tidlig fødsel.

Selv om en link mellom røyking og lav fødselsvekt har lenge vært mistenkt, forskere i Storbritannia nylig avsluttede studier som etablerte en direkte årsak og virkning link: De oppdaget at mengden av et viktig enzym som trengs å holde blodårene strømme fritt ble redusert i kroppene til gravide røykere. Som et resultat, nådde for lite blod til fosteret, som ble født veier i gjennomsnitt 12 gram mindre enn en baby født til en ikke-røyker.

Hjelpe sine barn ved å forsyner seg

For å sikre at sannsynligheten for levere normal-fødselsvekt babyer, kvinner som vurderer å bli gravide bør passe sine egne helse ved å planlegge en grundig helse-eksamen før befruktning, slik at de kan testes for høyt blodtrykk, diabetes, og skjoldbrusk sykdom. Mens det, bør de også sørge for at deres vaksinasjoner er aktuelle. De bør unngå eksponering for smittsomme sykdommer og passiv røyking. De bør også Gett nok søvn og riktig trening.

Andre årsaker til lav fødselsvekt

Mange omstendigheter er ute av kontroll av moms og deres leger. De omfatter prematur fødsel, noe som er fødsler som finner sted før den 37. uken av svangerskapet (i henhold til mars Dimes, om lag 67 prosent av lav fødselsvekt barn blir født for tidlig). Andre årsaker til lav fødselsvekt er fødselsskader, placenta problemer, mangelfull mors vektøkning, og morens sykdom eller infeksjon under svangerskapet.

Expert Insight

Studier på den langvarige effekten av fødselsvekt utført av University of Michigan har gitt til dels overraskende resultater.

Barn som er født som veier mindre enn normal fødselsvekt er en tredjedel mer sannsynlig å oppleve faglig kamper enn sine søsken med normal fødselsvekt.

Barn som er født som veier mindre enn normal fødselsvekt er 70 prosent større sannsynlighet for å ha dårlig helse når de blir voksne.

Low-fødselsvekt barn som ikke har helseforsikring vokser opp er på et enda høyere risiko for dårlig helse.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------