Stilling: helse > hud >

hva vitaminer gjør menn trenger å ta?

   Hver dag kroppen vår krever en bestemt mengde av 17 mineraler og 13 vitaminer (seks av dem være en del av B-kompleks). En mangel i noen av disse næringsstoffene kan være skadelig for helsen vår. De fleste amerikanere kan ikke møte alle deres ernæringsmessige behov gjennom kosten alene og menn trenger ekstra vitaminer for å møte deres spesielle behov

Selen

Ta 100-200 mikrogram selen hver dag vil beskytte mot mange former for kreft (inkludert nedbrutt, lunge og tykktarm) og beskytter mot hjerte sykdom. Selen er ikke produsert i kroppen vår, men det er nødvendig for produksjon av glutathione som er viktig i enhver celle i kroppen vår å utrydde giftstoffer.

Folic Acid

Ta 400 mikrogram folsyre (et B vitaminer) daglig kan bidra til å holde nivået av homocystein (en aminosyre) normal. Forhøyede nivåer av homocystein er vist å øke sannsynligheten for hjerte-og karsykdommer og hjerteinfarkt hos menn.

Lycopene

Lykopen er et karotenoid, hovedsakelig finnes i tomater. Den tilskudd av lykopen har blitt vist å redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer, kreft og macula degenerasjon. Selv om det er anbefalt for å oppnå lycopen gjennom kostholdet, viste en Harvard University studie at menn som suppleres med 30 milligram av lykopen en dag opplevde en nedgang i både størrelse og vekst av svulster.

Ester C

Tar 250 milligram Ester C to ganger daglig kan beskytte sperm fra skade av frie radikaler. Dette er spesielt viktig hvis menn prøver å tenke seg en baby. Ester C er også viktig for et sterkt immunforsvar, kan beskytte mot grå stær, hjertesykdommer og kreft.

Vitamin E

Vitamin E er et fettløselig antioksidant avgjørende for den menneskelige kroppen, ta 400 milligram av naturlig vitamin E daglig bidrar til å redusere risikoen for å utvikle nedbrutt kreft, hjertesykdommer og kan øke levetid.

Essensielle fettsyrer

Menneskekroppen kan ikke produsere essensielle fettsyrer, må vi få dem enten gjennom kosten eller gjennom tilskudd. Essensielle fettsyrer er nødvendig for funksjonen til cellene våre og produksjon av hormoner i kroppen vår. Tar 2 ss linfrøolje eller nattlysolje daglig, som begge inneholder essensielle fettsyrer, kan bidra til å redusere risikoen for mange helseproblemer, blant annet hjertesykdommer, slag, diabetes og høyt blodtrykk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------