Stilling: helse > hud >

negl sopp rettsmidler

   Soppinfeksjoner rundt negler er forårsaket av en overflod av den normale bakterier som finnes i området. Det er viktig å holde hendene rene og tørre å hindre spredning av mikroorganismer. Hvis du utvikler en infeksjon, er det noen negl sopp rettsmidler som har vist seg å hjelpe deg

Eddik

Soaking hendene i en bolle med eddik og vann har vært kjent for å bidra til å redusere mengden av sopp funnet rundt negler. Bland 1 /2 kopp hvit eller eple cider eddik med en kopp vann, og dypp hendene i 15 minutter. Å gjøre dette daglig vil holde soppen i å vokse. Hvis eddik begynner å irritere huden, redusere soakings til to eller tre ukentlige, eller legge til mer vann til bollen.

Vicks VapoRub

Rubbing hendene med Vicks VapoRub daglig kan bidra til å stoppe reproduksjon av spiker sopp . Arbeidet dette inn i området rundt neglene to til tre ganger om dagen. Dette er en ganske treg behandling og har ikke vist seg å fjerne soppen. Det har imidlertid vært kjent for å redusere mengden av bakterier rundt neglene, og du bør begynne å merke bedring innen en uke med å søke den.

Tea Tree Oil

Bruk av tea tree olje ekstrakt direkte til neglene er en annen populære negl sopp middel. Drypp ett femtinitti faller oppå og rundt hver negl daglig. Hvis huden din begynner å klø med denne behandlingen, kombinerer den samme mengden tea tree olje med olivenolje. Dette reduseres ikke kraften til tea tree olje, men det vil gjøre det mindre irriterende for hendene.

Hydrogenperoksid

Hydrogen peroxide har vært kjent for å drepe mange forskjellige bakterier, inkludert fingernegl sopp. Denne kan brukes på neglene på noen måte du ønsker-ved å dyppe neglene, drypper hydrogen peroxide på med en dropper, eller gni det på med en ren bomullspinne. Sørg for å få væsken inn i neglesengen og under neglene så mye som mulig. Noen har sett mye forbedringer ved bruk av dette midlet i så lite som en uke.

Holde Fingre Rengjør og Dry

For å avlaste neglene for uønsket sopp, er det viktig å holde neglene så rene og tørre som mulig. Klipp neglene regelmessig, ved hjelp av ulike sett med avklipt for smittede og friske negler. Dette vil bidra til å hindre spredning av soppen. Vask hendene ofte, og sørg for å få såpen godt rundt neglene mens lathering. Hvis du bruker engangshansker regelmessig, endre dem ofte til å hindre fuktighet buildup. Vask andre hansker regelmessig for å holde dem og hendene rene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------