Stilling: helse > hud >

Hjernen ernæring for barn

   Hvis du ønsker å gi en hjerne løft for barnet ditt, ser ikke lenger enn maten han spiser. En diett rik på visse næringsstoffer, kan mineraler og vitaminer øker hukommelse, konsentrasjon og evne

Karbohydrater Trenger Proteiner

En diett rik på karbohydrater (brød, kjeks, stivelsesholdige grønnsaker og korn) kan redusere konsentrasjonen og lavere energinivå. Du kan motvirke denne effekten ved å legge protein-rik mat, som egg, melkeprodukter, tørkede bønner, grønne grønnsaker, helkorn og nøtter til barnets kosthold. De gir protein og aminosyrer, som, ifølge Franklin Institute, spille en rolle i forming signalstoffer som tillater hjerneceller til å kommunisere og nettverk.

Fettsyrer

En viktig komponent i nerve cellemembraner, disse essensielle fettsyrer kan ikke produseres av kroppen, men må konsumeres gjennom mat. Fettsyrer er brukt av hjernen til å danne celler som brukes for å tenke og føle, i henhold til Franklin Institute. Nøtter (rå eller tørr stekt), avokado, ekstra virgin olivenolje og enkelte fisk (laks, tunfisk og ørret) er gode kilder til omega-3 essensielle fettsyrer.

Egg

Egg inneholder kolin, noe som bidrar til å skape "minne" celler, eller nevroner i hjernen som har minnekapasiteten. Hos barn unge, kan kolin hjelpe produsere nytt minne celler. Det er mest effektivt, men når et barn er i livmoren, ifølge Steven H. Zeisel, MD, Ph D. fra School of Public Health ved Universitetet i North Carolina-Chapel Hill.

Brød og frukt

Hel-hvete brød inneholder folat, et B vitamin som hjelper produserer minnet celler. Frukter som jordbær og blåbær inneholder antioksidanter, som kan bedre kognitiv funksjon. Legge frukt og brød som er rike på fiber gir en ekstra fordel til hjernen, i form av fordøyelsessystemet. Som forstoppelse kan forårsake kramper, oppblåsthet, en redusert appetitt og irritabilitet, unngå forstoppelse kan dra et barns hjerne i form av konsentrasjon og funksjon.

Vann

Vann er ofte oversett som en ernæringsmessig kilde, men uten en tilstrekkelig mengde hver dag, kan barnet Teeter på dehydrering. Ifølge "ADD /ADHD Drug Free" av Frank Jacobelli, LA Watson og Jay Carter, er hjernen 80 prosent vann. Uten en tilstrekkelig mengde vann inntak, ikke hjernen ikke fungerer på sitt optimale nivå. Selv en liten sak på dehydrering kan bringe på hodepine og treghet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------