Stilling: helse > hud >

lindre pre-menopause hetetokter

   Som en kvinne fremskritt nærmere og nærmere overgangsalderen, opplever hun ofte en overgangsperiode hvor hennes hormoner gå inn i en tilstand av forandring. Stigende og fallende nivå av østrogen og progesteron markerer starten på denne mellommann stadiet kalles perimenopause, eller «pre-menopausal" overgang. Varigheten av denne type endring varierer mye fra kvinne til kvinne, men det vanligvis innebærer en variasjon i menstruasjon, et tap i fruktbarhet og hetetokter. Egentlig, rundt 75 prosent av kvinner, ifølge Mayo Clinic, lider av hetetokter i løpet av denne pre-menopause fase.

hormoner

Mens hetetokter er ikke nødvendigvis skadelig, kan de være en ubehagelig plagsomme, spørre de fleste kvinner til å oppsøke måter å lindre denne plutselige rush av varme. Og av alle metoder tilgjengelig i dag, er en av de mest effektive en muntlig prevensjon som "p-piller. " Dette skyldes i stor grad av østrogen og progesteron finnes i disse medikamentene. Siden kroppen din opplever en flo og fjære i nivået av hormoner, kan p-piller regulere dette svingninger ved hovedsak supplere sin produksjon. Dette ikke bare letter hetetokter, men kan redusere endringer i menstruasjonen. Så snakk med legen din om å få en resept som en del av før menopausen behandling plan.

Men ikke alle kvinner ønsker å begynne å ta p-piller bare fordi de lider av hetetokter, gjøre andre metoder av hormon erstatning bedre alternativer. Progestin terapi kan også gå en lang vei å lindre disse plutselige opplevelser av varme. Med denne formen for behandling, ta et hormon supplement hver dag som du går gjennom perimenopause å redusere hyppigheten og intensiteten av hetetokter.

Self-Care Metoder

Selv om hormoner kan være den mest effektive behandlingen for hetetokter, mange kvinner finner lindring ved å implementere en rekke egenomsorg metoder. De fleste av disse har noe å gjøre med piller eller medisiner. Start med å kle seg i lette og pustende stoffer. Noen ganger, kan tunge eller stramme klær føre til at kjernen til økning i temperatur, utløser en varm flash, så kle på været når det er mulig.

Som du gjøre de nødvendige endringer i antrekket ditt, gjøre det samme med ditt miljø. Hold rom kult med air condition, luften sirkulerer med fans og vinduer åpne for bedre ventilere rommet. Hver av disse små ting kan virkelig hjelpe lindre en varm flash selv før den starter.

Kosthold og avslapning

Når du har tatt vare på både klær og miljø, begynner å prøve å identifisere andre faktorer som kan være spiller en rolle i den varme blinker. For noen kvinner er det maten de spiser, som varmt eller krydret mat. For andre er det de drikker de drikker, som alkohol eller koffein. Det kunne også ha noe å gjøre med dine følelser, for eksempel stress eller bekymring, eller noen dårlige vaner du kan delta i, som for eksempel røyking. Unngå disse utløser og resultere i en følelse av varme ved å betale oppmerksomhet til eggende faktorene som kan få en varm flash.

Bruk sunn avslapping teknikker hvis du fremdeles ikke har lindret disse hetetokter. Mange kvinner synes yoga, formidling eller pusteøvelse en fordel for perimenopause og hetetokter, så registrer deg for en klasse på ditt lokale treningsstudio. Du kan bare finne at en liten avslapning kan redusere hyppigheten og intensiteten av denne oppvarmet sensasjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------