Stilling: helse > hud >

tips for vordende mødre

   Når en ny baby er kommer, til en mor som kan føle seg overveldet. Det er utallige ting å forberede for i løpet av denne tiden av overgangen. Ha planer på plass jo nærmere forfallsdatoen kommer vil tillate vordende mødre velkommen den nye babyen i et rolig miljø

Forberedelse Nursery

Planlegging en barnehage, fra å plukke ut maling farger på møbler er en tid for å vente moms å liker å få kreative og forberede seg for det nyfødte barnet til å komme. Prøv å ha barnehagen gjennomføre to til tre måneder før forfall, i tilfelle barnet kommer tidlig. Bestill møbler flere måneder i forveien og har et familiemedlem eller en venn sette sammen møblene. Bestem om babyen vil sove i sengen eller i en barnevogn de første månedene. Involver forventningsfull far i prosessen --- hvis ikke dekorere, montering møbler og male vegger.

Diskuter en Birthing Plan

Mange birthing alternativer er tilgjengelige til gravide kvinner. Forskningsmuligheter og snakke med lokale eksperter. Naturlig og hjemme birthing alternativer er mer vanlig, men sjekk med ditt forsikringsselskap hva som dekkes hvis en nødsituasjon oppstår. Doulas, eller birthing trenere, jobber en mot en med moms-å-være gjennom hele svangerskapet. Noen forsikringer vil dekke kostnadene for en doula.

Prenatal Fitness

Hold deg i form mens de er gravide. Trene i løpet av denne tiden vil gjøre det lettere å gå ned i vekt etter at babyen kommer. Å ta en klasse er en fin måte å møte andre venter moms. Lokale sykehus ofte sponsor prenatal klasser for gratis eller til en lav pris.

Babyproof Hjem

Kjøp alle elementer for en babyproof hjem før tiden. Baby porter, dekker uttak og annet sikkerhetsutstyr kan legges til en baby shower ønskeliste. Selv babyer ikke blir mobile før de er mellom seks måneder og ni måneder, kan de første månedene har mange søvnløse netter. Kjøper alt sikkerhetsutstyr og lagre på forhånd for når det er nødvendig. Å være proaktiv er best når det gjelder barns helse og sikkerhet. Profesjonell baby proofers kan leies til å se over hjem og komme med forslag.

Bringing Baby Hjem

Ha en plan for de første dagene hjemme. Ha et lager av viktige elementer på plass, inkludert bleier, våtservietter og burp kluter. Familie og venner vil ønske å besøke. Diskuter med partneren din den beste måten å ta imot gjester. Lag flere middager og fryse når mat er ikke et alternativ. Når venner og familie spør hvordan de kan hjelpe, bruke dem. Utpeke en fôring og stell plan for familien kjæledyr i løpet av denne overgangen tiden.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------