Stilling: helse > hud >

tips på å finne en lege

   Hvis du nylig har flyttet eller har blitt fortalt at din nåværende lege vil ikke lenger være praktiserer i ditt område, kan du føle deg overveldet, spesielt hvis du eller en elsket en har flere medisinske tilstander. Tanken på å prøve å finne en ny lege kan føre til angst eller usikkerhet. Det er mulig å finne en ny lege som er riktig for deg eller dine kjære bare ved å følge noen grunnleggende trinn

Forsikring Matters

Hvis du har forsikring gjennom din ektefelle eller arbeidsgiver, er det svært viktig å kontakte forsikringsselskapet ditt og se hva slags plan du har. Du kan ha en åpen plan, som vil tillate deg å plukke noen lege du vil. På den annen side, kan du ha en styrt plan som bare vil tillate deg å velge en lege i ditt foretrukne nettverk. Beslutningen om å velge en ut-av-nettverk legen kan ende opp med å koste deg i det lange løp.

vite hva du vil

Det er viktig å ha en generell idé om hvilken type legen du ønsker. Det viktigste å vurdere er den type legen at du vil føle deg komfortabel med. Dette kan omfatte sex av legen, omtrentlig alder, eller sykehuset overbevisninger av legen. Noen mennesker opplever at de er mer komfortabel med en kvinnelig lege når du trenger å diskutere kvinnelig helsemessige problemer eller bekymringer og vice versa.

Andre Ting å vurdere

Selvfølgelig du skal ønske å vite hva slags praksis ditt potensielle legen har. Er de ansatte høflige og forståelse, eller er de ofte brå og uhøflig? Dette finner du ut ved å ta en telefon. Still spørsmål for å se hvordan de ansatte reagerer, slik som "Er du imot nye pasienter?" "Vil du akseptere min forsikring?" eller "Kan du gi meg mer informasjon om denne praksisen?" Legens kontor ansatte kommer til å være en stor del av din helse også, så det er viktig å føle seg komfortabel og trygg i sine ansatte også. De bør være villige til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og villige til å finne svaret for deg hvis de er usikre. I tillegg kan noen mennesker anser området som legens praksis er plassert i en stor avtale. Dersom kontoret er lokalisert i en del av nabolaget som du ikke er komfortabel å kjøre i, kan du ønsker å utforske andre alternativer for den nye legen.

Bakgrunn Sjekker

Hvis du er helt dedikert til å finne ut bakgrunnen av legen din, kan det være lurt å ringe opp staten medisinske styret, eller hvis din tilstand tillater det, slå opp legens navn på linjen for å se om det har vært noen brudd eller henvisninger gitt til legen din. I tillegg, hvis den potensielle legen du er forsker ikke har et nettsted, kan du kanskje finne ut hvor legen gikk på skolen, og noen bord sertifiseringer han /hun kan ha gjennom en enkel web-søk. Men pass på, ikke noen gang betale noen penger å hente denne informasjonen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------