Stilling: helse > hud >

behandling av akne mens gravid

   Akne kan bli utløst av en svingning i hormonnivåer, og kvinner som er gravide er spesielt utsatt for utbrudd. Selv om over-the-counter behandlinger kan rydde opp akne fort, mange av disse produktene inneholder kjemikalier som du kanskje ikke vil bruke mens bærer et barn. Heldigvis er det naturlig rettsmidler for akne som kan tømme hud under svangerskapet

Baking Soda Exfoliant

Baking soda er sterkt basisk, noe som gjør det en fantastisk exfoliant for huden. Baking soda hjelper også drepe Candida bakterier, noe som kan føre til akne som ikke svarer til over-the-counter behandlinger. Å bruke natron som en exfoliant, kombinere to ss. av natron med en ts. av vann, og massere det forsiktig på en fuktig ansikt. Etter 30 sekunder av masserer natron på huden, skyll godt med vann. Du kan bruke en natron exfoliant skrubbe opp til to ganger per uke.

Apple Cider eddik Toner

Apple cider eddik er svært sure og bør brukes på huden etter natron exfoliant. Hudens overflate er naturlig sur, og for å opprettholde regulering av oljer i huden, den syrekappen av huden må være intakt. Bruk av eple cider eddik til huden er en fin måte å reacidify huden. Suge en bomullsdott eller bomullsdott med eple cider eddik, og bruke den til ansiktet. Du kan bruke eple cider eddik på huden hver dag.

Tea Tree Oil Spot Treatment

Tea tree olje har vist seg å være så effektiv til behandling av akne som benzoyl peroxide, men uten uønskede bivirkninger som kan følge det. Tea tree olje vil drepe akne-forårsaker bakterier, og kan bidra til å redusere rødhet og betennelse på huden. Å bruke tea tree olje det må fortynnes. Suge en bomullspinne i vann, og legge til én til to dråper 100 prosent tea tree olje til det. DAB vattpinnen på akne blemishes. Du kan bruke tea tree olje opp til tre ganger per dag.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------