Stilling: helse > hud >

best kalde behandlinger

   En forkjølelse er en virusinfeksjon. Selv om infeksjonen sjelden blir alvorlig, kan symptomene på en kald påvirket ditt vanlige rutine, og la deg følelsen ukomfortabel. Typiske symptomer er kalde lunger, rennende nese, sår hals og hoste. Men heldigvis, det finnes måter å takle symptomene, og hastigheten din utvinning

Cold Medisinering

Selv om det er ingen kur for forkjølelse , kald medisiner tilgjengelig over-the-counter kan effektivt og raskt lette symptomer. De har ingredienser som en slimløsende og decongestant, som hjelper fordrive slim. I tillegg, de fleste forkjølelsesmidler inkluderer feber redusering og smertestillende som paracetamol eller aspirin. I forbindelse med kalde medisiner, ta vitamin C tilskudd kan øke immunsystem og hjelpe deg å bekjempe infeksjonen som forårsaker forkjølelse. Ta medisiner og kosttilskudd som anvist.

Drikk rikelig med væske

Drikker væsker kan hjelpe deg å kjempe forkjølelse. Vann er en naturlig healer, og øke inntaket til åtte til ti glass om dagen kan flush giftstoffer fra kroppen og tynne slim som forårsaker lunger. Sammen med vann, appelsinjuice fungerer som en naturlig slimløsende. Drikker dette drikke fremmer hoste, slik at du kan fordrive slim fra brystet. Spise kylling suppe eller kylling kjøttkraft er ideelt fordi varmen fra suppen kan lindre sår hals, tynne slim og eliminere flaskehalser.

Spar krefter

Symptomer En vanlig forkjølelse vanligvis bedre i løpet av noen dager eller uker . Imidlertid kan en kald dvele grunn av et svekket immunforsvar. Komme tilstrekkelig hvile mens håndtere en kald er en av de beste behandlingene. Tilbringe noen dager hjemme, og begrense fysisk aktivitet. Sov minst 8 timer i natt, og resten i løpet av dagen, om nødvendig. Tilstrekkelig søvn og hvile gir kroppen god tid til å helbrede, og det hjelper forbedre immunforsvaret.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------