Stilling: helse > hud >

blokkert egglederen behandling

   For å bli gravid, frigir eggstokken et egg, som reiser gjennom egglederen og inn i livmoren. I livmoren befruktning kan skje, hvor egget implantater og begynner å bli et foster. Med to blokkerte eggledere, når egget aldri livmoren, og dermed hindre eventuelle svangerskap. Behandling for to blokkerte eggledere som mål å åpne eggledere slik at et egg til å passere for å fullføre unnfangelsen syklusen. Med ett sperret egglederen, avhenger behandling på funksjonen av den andre eggstokken og egglederen. Etter vellykket behandling for egglederne, kan en kvinne bli gravid

Hensyn

Blokkerte eggledere er ikke et problem hvis kvinnen ikke ønsker noe barn. I situasjoner der blokkerte eggledere er bare arrvev eller noe som er noen trussel for kvinnens helse, er det sannsynlig behandlingen å gjøre ingenting. Pasienter kan ha en eller begge eggledere blokkert.

HSG Laparoscopy

Noen ganger mindre blokkeringer klar med væsken presse i en hysterosalpingogram (HSG). Legen presser fargestoff inn i livmoren, noe som tvinger seg inn i rørene. Men med store blokkeringer, ikke denne væsken push ikke fungerer. I disse tilfellene legene utføre laparoskopi eller åpen abdominal kirurgi. Under operasjonen, kan legen fjerne hindringen eller opprette en ny åpning for egglederne i noen tilfeller. Dessuten kan legen klippe bort den delen av egglederen som ikke fungerer og koble den resulterende to ender.

Kjønnssykdommer

Noen tilfeller av blokkerte egglederne skyldes seksuelt overførbare sykdommer (SOS). Bruke beskyttelse hindrer de fleste seksuelt overførbare sykdommer. Behandlende Kjønnssykdommer er også viktig å hindre reproduktive system problemer. Få regelmessige celleprøver med STD testing for å sikre at eventuelle behov for behandling er betimelig.

En eller begge Rør Blokkert

I de tilfeller av blokkering av begge egglederne, anbefalinger legen pasienten tester for å finne den beste løpet av handlingen . Hvis bare én egglederen er blokkert, men den andre eggstokken eller rør er formålsløse, skjer det samme evalueringsprosessen. En enkelt blokkert egglederen med den andre eggstokken og egglederen fungerer korrekt, kan ikke garantere noen behandling hvis den underliggende årsaken er ikke en helserisiko.

Risiko

Selv med behandling, er det ingen garanti for at blokkerte eggledere kan åpne igjen med hell. Noen eggledere har alvorlige nok skade at ingenting kan åpne dem. Kirurgi medfører risiko for tilfeldig kutting av andre organer, skade røret videre, indre blødninger og infeksjoner. Den anestesi Risikoen for kirurgi omfatter en rekke risikoer fra kvalme til døden. Etter en abdominal kirurgi, det er en to-til tre-dagers sykehusopphold, og det krever vanligvis en fire-til seks-ukers medisinsk permisjon fra jobben. Laparascopy har en mye kortere liggetid og krever mindre fri fra jobb.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------