Stilling: helse > hud >

botemidler for søvnløshet i overgangsalderen

   Søvnløshet i overgangsalderen kan oppstå fra ubehagelige symptomer på "nattesvette," hodepine, uregelmessige blødninger som smalner av til kvinner bare inn overgangsalder og noen hormon utskiftninger de kan ta.
Cures inkluderer utforme en søvn ritual å redusere stress, får regelmessig mosjon, redusere koffein forbruk og drikker te slik som kamille og kava kava for å indusere søvn.
ta melatonin eller L-tryptofan, en aminosyre kan også gi sove i noen mennesker. Begge kan kjøpes på nettet eller i helsekostbutikker.
Unngå overforbruk av legemidler søvn hjelpemidler da de kan forstyrre den normale våkne /sove sykluser

Trening for å redusere stress

Heavy stress fra jobb, familie og andre prioriteringer kan frata deg søvn. Menopause er en annen stressor. Trening er en utmerket stress-buster. Få minst 30 minutter med moderat kardiovaskulær trening tre ganger i uken for å hjelpe håndtere stress.

Reduser koffein og Prøv Kava Kava

Hvis du drikker mye kaffe, te og koffeinholdige Colas, vil dette holde pulsen forhøyet og vanskelig å slappe av å sove om natten. Du trenger ikke å gi dem opp, men de reduserer forbruket sitt. Drikk et glass vann mellom hver koffeinholdige drikker.
Vurder å drikke kamille eller kava kava, som er utformet for å redusere stress og invitere søvn. Følg instruksjonene på hver pakke som noen kava kava te er sterkere enn andre.

Melatonin og L-Tryptofan

Den pinealkjertelen produserer melatonin når øynene er lukket under søvn. Hvis du ikke kan bo i søvn, kan du produsere for lite melatonin. Mange melatonin kosttilskudd markedsføres som søvn hjelpemidler, men ikke forbruke mer enn anbefalt dosering.
L-tryptofan er en aminosyre som finnes i kalkun kjøtt og melk. Når utestengt, er den tilgjengelig igjen. Det er en forløper til melatonin, og er tatt for muskel avslapning og som en søvn hjelpemiddel.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------