Stilling: helse > hud >

bruk av tea tree olje for lus

   Lus kan være et pinlig problem, og en som må behandles umiddelbart. Lus kan spre seg raskt og kan være et reelt problem i skoler og barnehage. Flere personer er å snu til alternative metoder for behandling for enkle forhold som for eksempel lus

Generell informasjon

Tea tree olje er et utmerket valg for behandling av lus på grunn av sin naturlige antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Det er trygt og effektivt, og er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker eller organiske delen av enkelte dagligvarebutikker. Du kan velge å bruke tea tree olje for å behandle lus problem heller enn medisinert sjampo, som kan inneholde plantevernmidler. Du kan også bruke det som et middel for beskyttelse mot tilbakevendende lus smitten.

Olje Kjøp tips

Pass på at du kjøper olje, som er 100 prosent ren og organiske. Det bør ikke være noen tilsetningsstoffer til olje. Du kan finne gode tea tree olje hos din lokale helsekost butikk. Du kan også gjøre online kjøp av oljen, men det anbefales å unngå å gjøre dette fordi du vet aldri hva du får eller hva kvaliteten du får. Unngå å kjøpe produkter med tea tree olje i dem, heller, kjøper en stor flaske med ren essensiell tea tree olje

Bruke Oil

Du kan blande flere dråper tea tree olje i sjampo du allerede bruker eller mix. den inn i en flaske med uparfymert sjampo. Den foreslåtte Dosen vil være 05:56 dråper tea tree olje til åtte til 10 gram av såpe. Tea tree olje er sterk, så prøv å ikke bruke for mye. Litt går en lang vei. Prøv å blande den med baby shampoo, slik at du har en mild sjampo for å fukte håret og hodebunnen med. For ekstra beskyttelse og behandling, bruker samme dosering til conditioner din.

Du kan også blande åtte dråper tea tree olje med en halv kopp extra virgin olivenolje. Masser blandingen dypt inn i hodebunnen din og dekker hodet med et håndkle. La det sitte i 30 minutter. Vask oljen ut av håret grundig og tilstand som normalt.

Du kan legge til noen dråper av oljen til vaskemiddel og andre vaskemidler å desinfisere og beskytte hele huset. Hvis utbruddet ikke blir bedre etter noen dagers behandling, kontakt lege.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------