Stilling: helse > hud >

brystreduksjon og graviditet

   Kvinner som har hatt en brystreduksjon har samme sjanse til en normal, sunn graviditet som kvinner som ikke har hatt inngrepet. Imidlertid kan bryst endringer bli overdrevet i svangerskapet for brystreduksjon pasienter

Amming

Det finnes mange kirurgiske metoder som brukes i en brystreduksjon. Hvis du planlegger å amme etter operasjonen, forteller legen. Mens noen metoder la muligheten for å kunne amme, metoder som innebærer avløsning av brystvorten ikke.

Størrelse

Kvinner som blir gravide etter en brystreduksjon opplever ofte en større økning i bryststørrelse enn andre kvinner. Ifølge American Pregnancy Association, 2 kg. av vektøkning er tilskrevet brystvev for den gjennomsnittlige kvinnen. Dette kan bli vesentlig mer for en kvinne som har hatt brystreduksjon.

Arrdannelse

Uansett hvilken metode som velges for brystreduksjon, vil det bli arr. Brystvevet veksten i svangerskapet kan føre til arr til å strekke seg og bli mer fremtredende.

Støtte

Iført en støttende BH er viktig for alle kvinner under svangerskapet. For brystreduksjon pasienter, er det enda mer viktig å unngå strekking av hud og vev.

Hensyn

Vær ærlig med legen din om din graviditet planene. Han kan anbefale å vente til etter svangerskapet for å ha prosedyren som bryst endringer i svangerskapet kan i stor grad endre utseendet og størrelsen på brystene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------