Stilling: helse > hud >

donor inseminasjon prosedyrer

  

tester

Før donor inseminasjon, er en tubene er åpne test vanligvis utføres. Denne testen brukes for å sikre at det ikke er noen hindringer eller sammenvoksninger på innsiden av egglederne. Blokkeringer eller sammenvoksninger kunne resultere i at inseminasjon prosedyren ikke fungerer som den skal. Neste, er blodprøver for å sikre at potensialet mor er sykdommen fri for virus eller sykdommer, for eksempel AIDS eller hepatitt, som kan være potensielt videre til babyen. Endelig, er en blodprøve for å bestemme når en kvinne er mest fruktbar for å kunne utføre prosedyren når fruktbarheten er på topp.

Donor Utvalg

Når testing er ferdig, hviler det på potensielle moren å velge en egnet sædgiver. I de fleste inseminasjon sentrene, er en liste over mulige givere med helse-statistikk og bakgrunnsinformasjon er tilgjengelig for deg å velge mellom.

Fruktbarhet medisiner

For å sikre at inseminasjon tar, kan mange klinikker tilbyr doser av fruktbarhet medisiner før Prosedyren foregår. Fruktbarhet medisiner er utviklet for å hjelpe øke eggproduksjonen, gir gode muligheter for sædcellene å finne en tilgjengelig egg etter inseminasjon.

Innsetting

På dagen for inseminasjon, vil en ultralyd utføres for å sikre at bare to egg har hatt eggløsning. Noe mer enn det kunne resultere i en potensielt usikker flere fødselen. Når ultralyd har bekreftet at pasienten er klar, er intrauterin inseminasjon utføres. Denne prosessen innebærer å plassere et sterilt kateter enten inn i cervix området eller inn i hulrommet i livmoren. Den sæddonasjon injiseres gjennom kateteret og venstre for å reise og befrukte egget.

Oppfølging

Omtrent en uke etter inseminasjon, en andre besøk til inseminering senteret er planlagt. Under dette besøket, vil legen ta en ny blodprøve for å teste for progesteron nivå. Hvis inseminasjon var vellykket, bør nivåene av progesteron økes i kroppen. Hvis progesteron nivåene er fortsatt normalt, er prosedyren anses mislykket.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------