Stilling: helse > hud >

hjelp for legge barna

   Ifølge Dr. Russell Barkley, en spesialist på oppmerksomhet-underskudd uorden, inneholder et klasserom på 30 mellom ett og tre barn med sykdommen. ADD påvirker barnets evne til å konsentrere seg og kan føre til hyperaktivitet, langsom emosjonell utvikling og søvnproblemer. Hvis ubehandlet, kan barn med ADD har problemer på skolen. Det er mange måter å hjelpe et barn med ADD bortsett fra eller i tillegg til medikamentell behandling. Å gi den aktuelle disiplin, kommunikasjon og stabilitet går langt.

Behavior Incentive Charts

Del av atferd-modifisering behandling for barn med ADD er bruk av et incitament diagram. . Den overordnede lister ønskelig og uønsket atferd for barnet. Basert på positive og negative resultater, blir barnet belønnet eller straffet.

Diet

Mens konseptet er ikke helt avgjørende, noen leger mener det er en sammenheng mellom et barns kosthold og hans ADD symptomer. Det er ingen hemmelighet at å spise mye sukker kan gjøre et barn hyperaktive, men gjør at et barn spiser protein sammen med karbohydrater kan begrense symptomer brakt videre av en plutselig økning i blodsukkeret.

Struktur

Det er viktig at barn med ADD har en konsistent, strukturert familieliv. Foreldre må sette regler som er spesifikke og skissert så ofte som nødvendig. Når barnet gjør noe galt, forklarer hvorfor det var galt og hva regelen hun brøt, opprettholde konsistent språk hvis mulig.

Trening og friluftsliv

Fysisk aktivitet er viktig for barn med ADD. Sport kan bedre konsentrasjon og selvfølelse. Få frisk luft også har vist seg å være positivt for barn med ADD.

Ros

oppdra et barn med ADD er vanskelig og frustrerende. Husk ungen styrker, og gi positiv forsterkning når han stiller ut ønsket atferd.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------