Stilling: helse > hud >

hjem terapi øvelser

   Det spiller ingen rolle om du er ung, gammel eller midt i mellom-hjem terapi øvelser er nyttige for å holde seg i form, komme seg etter en skade eller endre måten du ser. Hjem terapi øvelser er enkle å gjøre og krever lite eller ingen utstyr. Som alltid være sikker på å konsultere med legen din før du starter en øvelse diett

Forbedre Balanse

Ved hjelp hjem terapi øvelser for å forbedre balansen vil redusere sjansene for å falle eller å ha vanskeligheter med å gå, spesielt for eldre. Et ofte brukt øvelse for å forbedre balansen er en enkelt-bein. Utfør denne øvelsen ved å holde på et bord eller en stol, eller prøve den i midten av rommet for å legge vanskeligheter. Løft det ene benet fra gulvet, hold i fem sekunder, og deretter sette foten ned. Gjenta med hvert ben fem ganger.

Bedre utholdenhet

Når du øker ditt hjerte og luftveier priser, er du engasjert i utholdenhet øvelser. Hjem terapi øvelser som kan hjelpe deg å bygge utholdenhet inkluderer gå fort på en relativt plant underlag, bading, utendørs aktiviteter som hagearbeid eller klippe, et stillestående sykkel innendørs eller sykle utendørs. Enhver aktivitet som får hjertet og pustefrekvens deg kan betraktes som trening for utholdenhet. Dette er bra for din generelle helse, men bør gjøres med måte hvis du ikke har engasjert i slike aktiviteter for en stund.

Forbedre Styrke

Når det gjelder din helse, bør styrken ikke kan overses. Styrke-bygningen hjemme terapi øvelser vil holde deg følelsen og ser bra ut, uansett alder. Toe høyner til styrke leggen er en enkel måte å holde beina sterke. Løft hælene opp fra bakken, hold i fem sekunder og slipp. Gjør dette 10 ganger. Andre populære hjem terapi øvelser for å forbedre din core styrke er pilates og yoga.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------