Stilling: helse > hud >

hva gjør jeg pakke i min graviditet natten bag?

   Jo nærmere du kommer til slutten av svangerskapet, jo mer engstelige du kan få om det viktigste datoen. En måte å sette sinnet rolig er å pakke over natten bag. Dette kan virke litt avskrekkende på nye mødre-å-være, men det trenger ikke å være. Når pakket, bare plasser over natten posen der det kan bli fanget raskt når det er på tide å dra til sykehuset

Klær

For å gjøre denne anledningen mer komfortabel, må du pakke noen grunnleggende elementer. Mange kvinners føtter blir kalde under fødsel, så et par sokker være velkommen. Også legge til en komfortabel nattkjole, morgenkåpe og tøfler i tilfelle du ikke bryr seg å bære den åpne-back kjoler sykehuset gir. En god støtte-BH bør også tas for seg etter fødselen.

Din nye babyen trenger et antrekk å ha bilde av henne tatt i og å gå hjem i. Også, ta en mottar teppe å vikle baby i når du forlater sykehuset. Selv om det er varmt ute, kan barnet få en chill. De fleste sykehus gir deg en gave i form av en bleie bag, flasker, bleier, lotion, våtservietter og noen bokser med formel. Men det er alright å bringe noen av disse elementene med deg, bare i tilfelle de trengs.

Necessities

Under fødselen til barnet ditt, vil kamper trolig være det siste ting på hjertet. Men, etterpå kan det være lurt å rydde litt. Pakking en hårbørste, deodorant, sminke og en tannbørste vil hjelpe føle deg mer som deg selv. De fleste sykehus vil gi deodorant, tannbørster, sjampo, lotion, såpe og en kam, så ikke bekymre deg hvis du finner at du har glemt noen personlige hygieneartikler.

Hvis du og partneren din planlegge å ta bilder eller lage en video av fødselen, så et kamera må pakkes. Også ta med en mobiltelefon og din adresse bok så kjære kan bli fortalt av den nye ankomst. Du kan bli kjedelig til tider, under ditt opphold i sykehuset, så ta en bok med deg å fordrive tiden.

Dokumenter

Du eller din partner må få deg innlagt på sykehuset, så sørg sikker på at din forsikring eller medisinsk kortet er pakket. Alle andre personlige dokumenter du trenger bør være i natten bag, også, for eksempel Social Security-kortet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------