Stilling: helse > hud >

hvordan å kurere lavt blodtrykk

  Lavt blodtrykk er når blodet trykkområde faller under det normale. Det resulterer i en rekke symptomer som svimmelhet, tretthet, tørste, manglende konsentrasjon, besvimelse og trøtthet. Det finnes en rekke behandlinger som vil hjelpe lindre mange av symptomene. Epsom salt bad, legge til salt i kostholdet, ta vitaminer, spise et sunt kosthold og gjør moderat trening er bevist behandlinger for lavt blodtrykk

Du trenger:. .
Epsom salter
Salt.
Vitaminer B, C og panthocetic syre.
Målebeger.

Hvordan Cure lavt blodtrykk


en.
Fyll badekaret med svært varmt eller varmt vann. Legg en eller to kopper Epsom salt til badekaret når den er full. La saltet oppløses. Ta et bad og sitte i badekaret i minst 20 minutter eller mer. Tørk av, kjolen og gå til sengs med en gang. Det anbefales å gjøre dette før sengetid. Dette er en Epsom salt behandling.
To.
Spis et sunt kosthold og tar vitamin tilskudd. Dette betyr rikelig med frisk frukt og grønnsaker, hele korn, magert kjøtt, sjømat og fjærfe. Ta daglige anbefalte tilskudd av vitamin B og C. Disse kosttilskudd hjelpe øke blodtrykket.
Tre.
Legg salt i kostholdet ditt. Drikk en åtte unse glass vann med 1 /2 ts salt daglig. Spis mat som har moderat saltinnhold, men vær forsiktig å ikke overstige normal mengde natrium i kroppen trenger.
Fire.
Walk 15 til 20 minutter hver på jobb eller hjemme. Turgåing er god mosjon og bidrar til å lindre lavt blodtrykk symptomer.
Fem.
Spis små, low-carb måltider gjennom dagen. Dette betyr å spise flere mindre måltider gjennom hele dagen og eliminere eller kutte ned på høy-carb matvarer som poteter, ris, pasta og brød.

Tips og advarsler


 • Disse er måter å behandle lavt blodtrykk, men ikke nødvendigvis en kur. Noen saker må behandles med medisiner foreskrevet av lege. Hvis du har alvorlige symptomer, kontakt lege og få behandling.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------